Betöltés...

2 db kerámia macska tál Navaris, csúszásgátló, 50736.11

Ár: 13.825 Ft



Könnyítse meg macskája nyakát a Navaris csúszásmentes kerámia étel- és víztartó táljával, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy enyhítse a macska nyakára nehezedő felesleges nyomást, lekerekített élekkel.



Aranyos design


A macskafülekkel és mancsokkal, valamint a bajuszkával, orral és szemekkel ellátott festett macskaarccal ellátott dupla csomag kerámia macskatálkát úgy tervezték, hogy mind Önnek, mind háziállatának örömet szerezzen.

Stílus


Mindkét kerámia macskatál alkalmas víz vagy eledel tárolására, így sokoldalú macskakiegészítő. Akár egy macskája van, akár kettő, ezek a csúszásmentes tálak kiállják az idő próbáját, és biztonságos és stabil állomást biztosítanak kedvence számára, hogy élvezze a finomságokat, a vizet vagy az ételt.

Nem műanyag


Mondjon nemet az olcsó, vékony, nem fenntartható műanyagra, és segítsen egy fenntarthatóbb jövő megteremtésében azzal, hogy ezeket a Navaris kerámia macskatálakat választja.

Könnyen tisztítható


Akár nedves, akár száraz táppal eteti macskáját, mindkét kerámia tál könnyen tisztítható kézzel, így gond nélkül tisztítható, miután kedvence elfogyasztotta a vacsorát.

Megjegyzés:


Nem mikrohullámú sütőben vagy sütőben használható. Kézi mosás.

Műszaki adatok


Anyagok: kerámia, szilikon

Méretek: 13,5 x 13,5 x 8 cm (5,3 x 5,3 x 3,1 hüvelyk).

Szállítás


2 x Navaris macskatál



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "2 db kerámia macska tál Navaris, csúszásgátló, 50736.11" című hirdetést látja. (fent)