Betöltés...

2 db-os Navaris macska- és kutyatál, anti-moose, rózsaszín, 53411.08

Ár: 17.890 Ft



Kényeztesse szőrös barátját kedvenc ételével, vagy oltsa szomját ezzel a Navaris 2 darabos kisállat-tál készlettel, amely minden kis háziállat számára tökéletes.



Csúszásgátló


A szilikon aljzat segít megtartani ezeket a tálakat a helyükön. A tálaknak tehát a helyükön kell maradniuk, hogy csökkentsék a még a legkedvesebb háziállatok által okozott rendetlenséget.

Könnyű tisztítás


Miután kis kedvence végzett, ezeket a tálakat beteheti a mosogatógépbe, így hihetetlenül könnyen tisztán tarthatja őket és használatra készen tarthatja.

Nedves vagy száraz


Ezek a nedves és száraz eledelhez egyaránt tökéletesen alkalmas tálak lehetővé teszik, hogy kedvencének akkor adja kedvenc ételét, jutalomfalatját vagy rágcsálnivalóját, amikor csak akarja. A nap folyamán hagyhatsz nekik ételt, vagy adhatsz nekik valami különleges finomságot.

Stílus


Mivel kerámiából készültek, ezek a kisállat-tálak szagtalanok. alternatívája a műanyag tálaknak, amelyek foltosak és elhasználódhatnak.

Műszaki adatok


Méret tálanként: 6 x 2,3 hüvelyk (15,1 x 6 cm)
Súly tálanként: 620 g (1,36 font)
Anyagok: kerámia; szilikon

Szállítás


2 x kisállat tál


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "2 db-os Navaris macska- és kutyatál, anti-moose, rózsaszín, 53411.08" című hirdetést látja. (fent)