Betöltés...

Szőrös puha kutyafekhely cukorka

Ár: 13.890 Ft

Szőrös puha kutyafekhely cukorka
Kedvenceink számára is fontos, hogy ki tudják pihenni a napi fáradalmaikat, és hogy ezt megnyugtató és kényelmes helyen tudják megtenni. Erre nyújt megoldást komfortos és aranyos alvóhelyünk, mely extra puhasága mellett anyaghasználatnak köszönhetően segít leküzdeni a szeparációs szorongás tipikus tüneteit is.

Extra puha plüss bevonatú fekhely, mely a kényelmet szerető kölyök és felnőtt kutyáknak valamint cicáknak egyaránt alkalmas. Kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy megfeleljen használói minden igényének. Tökéletes választás kutyusodnak alváshoz vagy ha csak szeretne egy kényelmes helyen ejtőzni.

A fekhely alakja egy hatalmas fánkra emlékeztet, amelynek közepén egy puha, plüss párnával ellátott kuckó található, ahol a kisállatok elbújhatnak és pihenhetnek. Formája biztonságérzetet nyújt kutyusod számára, a megemelt szélű kialakítás körbeöleli testét és biztonságos támaszt nyújt nyakának és fejének, hozzájárulva a tökéletesen pihentető alváshoz. A kutyaágy alsó szövete pontozott csúszásgátlóval ellátott és vízálló anyagból készült.

Külső borítása két cipzárral készül, így bélése kivehető, ezáltal a kutyaágy könnyen tisztítható, mosógépben 30° mosható. Ez a fekhely nem csak praktikus, hanem nagyon dekoratív is, így tökéletes választás azoknak a gazdiknak, akik szeretik kedvencüknek megadni az extra kényelmet, lakásuknak pedig a különleges design-t.

A szőrös puha kutyafekhely cukorka színű ideális bármilyen korú kutyának, mérete többek között Yorkshire terrier, Shih tzu, Máltai selyemkutya, Bichon frisé, Ausztrál selyemszőrű terrier, Papillon, Pomerániai törpespicc, Csivava, Törpetacskó, Havanese, Mopsz, Francia bulldog, Törpe uszkár fajtájú kutyusoknak és természetesen minden méretű cicának.

Az ajánlás kizárólag hozzávetőleges, hiszen a kutya fajtán belül lehetnek eltérések a méret szempontjából!

Szőrös puha kutyafekhely cukorka jellemzői:

Szőrös és kényelmes plüssborítása van
Levehető, cipzáras huzattal rendelkezik, így még könnyebben tisztítható
30 c° fokon kímélő programon gépben mosható
Gyönyörű, különleges színátmenetes kivitelben
Extra puhaság és kimagasló kényelem
Bizonyított szorongáscsökkentő hatás
Ergonomikus kialakítás
Csúszásgátló és vízálló alsó réteg, melynek köszönhetően nem mozdul el
Poliészter töltet
Állatbarát anyagokból készült
Átmérője 60cm

https://youtu.be/aU5IOlvo42w

Mosható kutya fekhelyeink megtekinthetők a YouTube-on.

FIGYELEM: a termék légmentesen zárt fóliában érkezik, kérjük, a csomagból kivett termékben a tömőanyagot használat előtt rázd fel és egyengesd el az ágy bélését!

Válogass oldalunkon saját, kézzel készült termékeink között, kutya nyakörvek, pórázok, kutyahámok, jutalomfalat tartóink széles választékát találhatod.

Vagy tekintsd meg további kisállat fekhelyeinket.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.04.02
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Szőrös puha kutyafekhely cukorka" című hirdetést látja. (fent)