Betöltés...

Eat Slow Live Longer Fun & Relax Lick Mat 4 féle színben

Ár: 3.890 Ft

Eat Slow Live Longer Fun & Relax Lick Mat
Ezek a nyalószőnyegek csökkentik kedvencedben a szorongást, elűzik az unalmat és a rombolást, valamint lassítják a habzsolást és még szuper szórakozás is kedvencednek. A nyalakodás endorfint szabadít fel kutyusunkban, megnyugtatja ezáltal kiegyensúlyozottá teszi, és mivel a nyalogatás erősíti az ízlelést is, segít, hogy kedvenced kis mennyiségű ételt lassabban fogyasszon el.

Tökéletes megoldás olyan esetekben, ha nehezen viseli az egyedüllétet, megakadályozza, hogy unatkozzon és romboljon, míg egyedül hagyod, stresszes szituációkban, mint az orvoslátogatás, fürdetés, körömvágás, kozmetikázás, tűzijátékok vagy vihar idejére is. Az Eat Slow Live Longer Fun & Relax Lick Mat felülete izgalmas kihívás és segíti kutyád nyáltermelődését, ami hozzájárul a fogak és a fogíny védelméhez. A szőnyeg megakadályozza, hogy az ételmaradványok kedvenced szájában maradjanak, így kiküszöbölhető a baktériumok szaporodásának és a kellemetlen szag kialakulásának problémája

Eat Slow Live Longer Fun & Relax Lick Mat rendkívül széles körűen használható szaftos vagy folyékony falatokkal/jutikkal, B.A.R.F. menükhöz, nedves eledellel, joghurthoz, mogyoróvajhoz, krémekhez, nyers húshoz és nedves ételekhez egyaránt valamint por/olaj állagú gyógyszerek és kiegészítők beadására is.

Ha észrevetted már, hogy kis kedvenced habzsol, akkor ne csak legyints rá és annyit mondj "Á, ő ilyen!", mert bizony ezek a gyors étkezések komoly egészségügyi problémákat idézhetnek elő. Ennek tünetei: puffadás, nehézlégzés, hányás, megnövekedett nyáltermelés. Kifejezetten ezekre a problémákra készített habzsolás gátló tálak segítenek, hogy kedvenced vacsorája ne csak egy falat legyen.
Az Eat Slow Live Longer Fun & Relax Lick Mat tulajdonságai:

Az alján lévő kis tapadókorongokkal a talajhoz, csempéhez rögzíthető
Minden kutyának/cicának (mérettől függetlenül)
Fagyasztóban hűsítő finomságok készíthetők
Mosogatógépben tisztítható
Méreganyagmentes 
Mérete: 23 x 19 cm.

Az Eat Slow Live Longer Fun & Relax Lick Mat előnyei:

ellazítja kedvencedet
fenntartja az egészséges szájhigiéniát
megakadályozza a mohó evést
csökkenti a stresszt, amelyet például az állatorvosi látogatás okoz
hosszabb ideig egy helyen tartja az állatot
további érzékszerveket serkent
megkönnyíti az ápolási eljárásokat, például a fürdést
vonzóbbá teszi a napi étkezés felszolgálását
könnyű tisztán tartani
puha szilikonból készült
állatorvosok által ajánlott

Négy színben érhető el: kék, piros, rózsaszín és szürke

Az első pár alkalommal érdemes felügyelet mellett odaadni kedvencednek, míg megbizonyosodsz róla, megtanulta, hogyan kell használni!

További LickiMat termékeket találsz itt.

Tekintsd meg YouTube csatornánkat, ahol a termékeinkről érdekes videókat nézhetsz.



További LickiMat termékeket találhatsz itt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Eat Slow Live Longer Fun & Relax Lick Mat 4 féle színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: