Betöltés...

Kiwi Walker - Kék kutya frizbi - Let's Play Frisbee Blue

Ár: 3.390 Ft

Kiwi Walker - kék kutya frizbi - Let's Play Frisbee Blue
Senkit sem kell bátorítani, hogy játsszon ezzel a játékkal. A neve önmagáért beszél: „Gyerünk játszni!” Biztosak vagyunk benne, hogy a Kiwi Walker Let's Play Frisbee minden kutyaszeretőnek, aki szereti az őrült szórakozást megelégedésére szolgál. Az anyag, amelyből készült, sűrű TPR hab, olyan kemény és tartós, hogy még egy nagyobb, játékokat szétrágó kutyus is nehezen tudja tönkretenni. Ugyanakkor nagyon szép, szinte bársonyos tapintású. Még nyáladzáskor sem csúszik ki a kedvenced mancsából vagy szájából. A számos dombornyomás és kialakítása miatt a korong játék közben gyengéden masszírozza a fogakat és az ínyt, segítve azok állapotának jó szinten tartását. Két méret közül választhatsz: mini és maxi.

Sok lehetőség, sok farokcsóválás:

Földet vagy akadályt érve szabálytalanul pattan le , ha kutyádnak nagyon fejlett vadászösztöne van, akkor biztosan örülni fog
Kialakítása húzóként is működik : fogd meg a játékot a kezedben, és hagyd, hogy a kutyus szájával elkapja a korongot, és kezdd el húzni
Menj el egy frizbivel a strandra (egy úszómedence a kertben is megteszi), és gyorsan meglátod, milyen szórakoztató lehet egy lebegő játék!

Kiwi Walker - kék kutya frizbi - Let's Play Frisbee blue előnyei:

tartós, sűrű TPR hőre lágyuló habból készült
lebeg a vízen és nem süllyed el
kellemes tapintású
számos dombornyomással a könnyű fogás érdekében
élénk, szemet gyönyörködtető színben
könnyű tisztán tartani

Méretek:

Mini: átmérő 17 cm, vastagság 2,5 cm, súly 160 g, ideális játék kisebb kutyák számára
Maxi: átmérő 22 cm, vastagság 3,5 cm, súly 340 g, közepes és nagy kutyák számára ideális játék

Megjegyzés:
Bár a játék nagyon tartós, hőre lágyuló habból készült, és meglehetősen ellenáll a harapásnak, minden bizonnyal lesz néhány bátor harcos, aki elvégzi a pusztítást. Ha azt szeretnéd, hogy a termék a lehető leghosszabb ideig szolgáljon Titeket, ne hagyd felügyelet nélkül kedvencedet!

További kutya frizbi kínálatunkat megtekintheted az alábbi linken keresztül.

Tekintsd meg YouTube csatornánkat, ahol termékeinkről találhatsz hasznos videókat is.



 

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kiwi Walker - Kék kutya frizbi - Let's Play Frisbee Blue" című hirdetést látja. (fent)