Betöltés...

LickiMat Tuff Soother - 4 fajta színben

Ár: 5.390 Ft

LickiMat Tuff Soother - kutyanyalószőnyeg, kemény, tüskés - 4 fajta színben
Kedvenced azok közé tartozik, akik szorongással reagálnak a fürdésre, az állatorvosi látogatásra vagy a kozmetikai szalonban végzett kezelésekre? Úgy nyeli le az ételt, mint egy versenyen? Vagy talán egy különösen aktív egyén, aki gyakran unatkozik, és ezért problémákat okoz, pl. tárgyakat tönkretesz a környezetben? Ha a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszoltál, akkor a LickiMat Tuff Soother nyalószőnyeg kutyának, gyönyörű, élénk színekkel és érdekes dizájnnal, biztosan jelen lesz otthonodban. Izgalmas tevékenységet biztosít az állatnak, a hosszan tartó nyalás pedig a jólétért felelős hormonokat szabadít fel, és segít a stressz és a szorongás kezelésében. Még a legőrültebb és legelevenebb kutyát is megnyugtatja. Ez is egy módja a szórakozásnak. Állatorvosok, viselkedéskutatók és tenyésztők által ajánlott szerte a világon!

A LickiMat ideális termék a négylábú falánkoknak, akik gyakran küzdenek túlsúllyal. Ennek köszönhetően kisebb mennyiségű táplálékot adhatsz, és kedvenced észre sem veszi, mert az étkezés tovább tart, mint a hagyományos formában felszolgált eledel. Kevesebb kalória adagonként megkönnyíti a fogyást . Az étel lenyalása a tálból serkenti a nyálmirigyeket, hogy több nyálat termeljenek, masszírozzák a kutya nyelvét, további érzékszervi élményeket biztosítva számára. Ez segít megőrizni kedvenced fogait, ínyét és nyelvét jó állapotban. A nyalószőnyeg megakadályozza, hogy a táplálékmaradványok a kutyusod szájában maradjanak, így kiküszöbölhető a baktériumok szaporodásának és a kellemetlen szag kialakulásának problémája.

A LickiMattal egy étkezést is vonzó formában tálalhatunk. Beteheted a mikrohullámú sütőbe, hogy melegítsd rajta az ételt. Ha a tartalmával együtt a fagyasztóba helyezed, sok szórakozást és hűsítést biztosíthatsz négylábúdnak a forró nyári napokon. Tehetsz rá egy nem túl ízletes gyógyszert vagy étrend-kiegészítőt, és az ízletes tartalom nyalogatásával elfoglalt kisállat észrevétlenül lenyeli. Ideális szilárd, lágy vagy folyékony ételek tálalására . Nagyszerű vastag és ragacsos finomságokhoz, mint például pástétomok, nedves ételek vagy speciális mogyoróvaj kutyáknak, joghurt, tört banán vagy átázott sütemények.

Ha a LickiMat Tuff Soother Pro szőnyegen szolgálod fel az ételt, akkor biztosan észreveszed kedvenced viselkedésének változását. A nyalással, szagolással kapcsolatos tevékenységek nyugtatóan, lazítóan hatnak a négylábú idegrendszerére, kielégítik az állat vadászösztönét. Sokkal gyorsabban fárasztják kutyusodat, mint más tevékenységi formák. A csúszásmentes lábak megakadályozzák a szőnyeg elcsúszását a padlón.

A LickiMat Tuff Soother használatának előnyei:



sokáig elfoglalja kutyádat
az unalom legyőzésének és a szorongás csökkentésének módja
a hosszan tartó nyalás és szaglás lazító és nyugtató hatással van az állatra
segít négylábúd stresszoldásában, például állatorvosi látogatás, karmok levágása, utazás során
serkenti kedvenced érzékszerveit és megsokszorozza az ízérzéseket étkezés közben
megakadályozza a mohó táplálékot, ideális falánk kutyák számára
hosszabb ideig tart az étkezés
egy módja annak, hogy az étkezést vonzó formában szolgálják fel
fokozza a nyáltermelést étkezés közben, ami segít fenntartani a fogak, az íny és a nyelv megfelelő higiéniáját
megakadályozza, hogy az ételmaradékok a szájban maradjanak, ami megakadályozza a baktériumok elszaporodását és a rossz lehelet kialakulását
tálcaként használható a napi étkezés vagy a kedvenc csemege tálalásához
ideális alátétként az elkészítéséhez
kiválóan alkalmas gyógyszerek vagy étrend-kiegészítők beadására



A LickiMat Tuff Soother jellemzői :

tartós TPR hőre lágyuló gumiból és polipropilénből készült
élelmiszerrel való érintkezésre szánták
PBA-tól, szilikontól és mérgező anyagoktól mentes
újrahasznosítható
fagyasztóban való használatra alkalmas
mikrohullámú sütőben való használatra alkalmas
minden fajtájú kutyának
könnyű tisztán tartani
mosogatógépben mosható
méretei: 20x20 cm
minta: csapok
típus: kemény
csúszásmentes lábak
négy színben kapható: zöld, narancs, piros és türkiz

Tipp :
A LickiMat nyalószőnyegek nagyon tartós anyagból készülnek, bár nem elnyűhetetlenek. Ne hagyd házi kedvencedet felügyelet nélkül a szőnyeg mellett, és ne engedd, hogy rágójátékként használja.
Hogyan tanítsuk meg kutyánkat a LickiMat nyalószőnyeg használatára
Készítmény
Készítsd el négylábúd kedvenc ételét. Ezek lehetnek például nedves táp, joghurt, főtt sütőtök, tört banán vagy mogyoróvaj kutyák számára. Ha nem tudod, mit adhatsz kedvencednek, kérdezd meg állatorvosotokat.
Rajt
Terítsd el az ételt a szőnyeg közepén. Fontos, hogy az elején ne legyen nagy felületre elkenve.
A testbeszéd számít!
A kutyák gyakran a gazdik testbeszéde miatt nem lépnek kapcsolatba új dolgokkal. Ülj le a földre kedvenceddel, és tedd elé a nyalószőnyeget.
Amikor nem jól használja
Ha kutyád rágni szeretné a szőnyeget ahelyett, hogy nyalja, vond el a figyelmét a szőnyegről egy kedvenc játékával. Vedd el a LickiMat-et. Add vissza neki 5-10 perc múlva. Ha újra rágni próbálja, vedd el ismét, addig ismételve a folyamatot, amíg rágni próbálja.
Következő lépés
Ha kutyád megtanulta a tálat nyalni (rágás helyett), több ételt is tehetsz a tálba. Az első egy-két hétben ügyelj arra, hogy az étel ne érjen hozzá a LickiMat széléhez. Ez megtanítja a kutyát, hogy ne rágja meg a tál szélét.
Tisztítás
Ha kutyád befejezte a LickiMat nyalását, vedd el és mosd ki.  A Classic, Buddy és Playdate csak kézzel tisztítható, a Tuff, Slomo, Wobble és Splash sorozat szőnyegei mosogatógépben is moshatók.
Érezd jól magad!
Legyél kutyád szakácsa, és fedezd fel, mit szeret igazán enni! A szőnyeget nyugodtan felmelegítheted a mikrohullámú sütőben és le is fagyaszthatod.
Kiút az unalomból
A LickiMat Tuff Soother hosszú ideig egészséges elfoglaltságot biztosít, kiváló edzéssegéd, stressz- és szorongásoldó eszköz.
Gyógyír a túlzottan mohó étkezésre, diverzifikálja a napi rutint és leheletfrissítő.
További termék videókért katt ide.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 70 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "LickiMat Tuff Soother - 4 fajta színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: