Betöltés...

Hordozható kutya itató kulacs 550ml

Ár: 7.290 Ft

Hordozható kutya itató kulacs 550ml
Séta, kirándulás, utazás vagy sporttevékenység során kutyusunk vízigénye is megnő! Sajnos nem mindenhol érhető el friss víz, de ezzel a hordozható kutya vizes palackkkal kis és nagy méretű kutya egyaránt gyorsan és könnyen megitatható ott, ahol éppen megszomjazik. A nem megfelelő folyadékbevitel kiszáradáshoz vagy akár helyrehozhatatlan egészségügyi problémákhoz vezethet, ezért nagyon fontos, hogy mindig biztosíthassunk kedvencünk számára vizet.

Ha visszük magunkkal, akkor biztosan friss víz lesz nálunk, így a kutyánk nem a pocsolyából fog inni, amely könnyen baktériumokat és élősködöket tartalmazhat.Nem kell magaddal cipelni flakont és külön tálat, és a pazarlást is elkerülheted szivárgásmentes kutya itató palackunkkal.

Használata egyszerű, kialakításának köszönhetően egy mozdulattal megitathatod kedvencedet, a gombbal kiengedett, fel nem használt vizet vissza tudod folyatni a palackba, így egy csepp sem veszik kárba. Szivárgásmentes kialakítású, szilikon gyűrűvel és elzáró gombbal, így véletlenül sem tud kifolyni a víz.

A hordozható kutya itató kulacs környezetbarát BPA mentes, ütésálló anyagból készült, így tartós és hosszú élettartamú, űrtartalma 55ml. Három féle színben (türkiz, rózsaszín, szürke) érhető el.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bZdSiSrB7Rg

Még több kutya itató terméket szeretnél látni katt a linkre.

Tekintsd meg további termékeinket YouTube oldalunkon is.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.27
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Hordozható kutya itató kulacs 550ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: