Betöltés...

KIVO - Folyékony Lózsír adalékanyagok nélkül

Ár: 9.800 Ft

KIVO - Folyékony Lózsír adalékanyagok nélkül
A lózsír hipoallergén táplálékkiegészítő, mely érzékeny és allergiás kutyák számára tökéletes választás. Gazdag A-, D-vitaminban, omega3-ban és glicerinben. Hozzájárul a bélflóra védelméhez, csökkenti a szőrhullást, fényessé varázsolja a bundát, intenzíven táplálja a bőrt, ezenkívül fokozza az étvágyat. Egy cseppnyi kiegészítő gondoskodik arról, hogy kedvenced jól érezze magát a bőrében. A folyékony lózsír képes megtartani a nedvességet a bőrben, ezért nagyszerű helyreállító képességgel rendelkezik, így tökéletesen működik korpásodás, szőrhullás és fénytelen szőrzet ellen. Ez a kiegészítő 100%-ban lózsírt tartalmaz és adalékanyagoktól mentes.

Kiszerelés: 500 ml

Adja kiegészítő táplálékként az optimális egészség megőrzése érdekében. Minőségét megőrzi felbontás után 12 hónapig. Emberi fogyasztásra nem alkalmas. Használat előtt felrázandó! Mindig biztosítson elegendő friss ivóvizet kedvence számára.

Napi adag:

Kutya testsúlya         RDA (2 pumpa= 5ml)

5-10 kg                       1-2 pumpa

10-20 kg                     2-4 pumpa

20-30 kg                     4-6 pumpa

30-40 kg                     6-8 pumpa

40+                              8-9 pumpa

Összetevők: 100% lózsír.

Analitikai összetevők:

Nyerszsír 96,9%
Nyershamu

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Táplálékkiegészítők, Vitaminok
 
Feladás dátuma: 2024.05.06
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "KIVO - Folyékony Lózsír adalékanyagok nélkül" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: