Betöltés...

Kiwi Walker Lets Play Egg sárga színben - tojáslabda kötélen

Ár: 4.190 Ft

Kiwi Walker Lets Play Egg sárga színben - tojáslabda kötélen
Senkit sem kell bátorítani, hogy játsszon ezzel a játékkal. A neve önmagáért beszél: „Gyerünk játszni!” Biztosak vagyunk benne, hogy a Kiwi Walker Let’s Play Egg minden kutyaszeretőnek, aki szereti az őrült szórakozást megelégedésére szolgál. Az anyag, amelyből készült, sűrű TPR hab, olyan kemény és tartós, hogy még egy nagyobb, játékokat szétrágó kutyus is nehezen tudja tönkretenni. Vicces tojás alakú, színes, fonott kötéllel ellátott labda, ugyanakkor nagyon szép, szinte bársonyos tapintású. Még nyáladzáskor sem csúszik ki a kedvenced mancsából vagy szájából. A számos dombornyomás és kialakítása miatt a labda játék közben gyengéden masszírozza a fogakat és az ínyt, segítve azok állapotának jó szinten tartását.

Sok lehetőség, sok farokcsóválás:

Földet vagy akadályt érve szabálytalanul pattan le , ha kutyádnak nagyon fejlett vadászösztöne van, akkor biztosan örülni fog!
Kialakítása húzóként is működik : fogd meg a játékot, és hagyd, hogy kutyád elkapja a labdát, majd kezdd el húzni. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy együtt szórakozzatok!
Menj ki a strandra (egy úszómedence a kertben is megteszi), és gyorsan meglátod, milyen szórakoztató lehet egy lebegő játék!

Kiwi Walker – Let’s Play Egg sárga előnyei:

tartós, sűrű TPR hőre lágyuló habból készült
lebeg a vízen és nem süllyed el
kellemes tapintású
számos dombornyomással a könnyű fogás érdekében
élénk, szemet gyönyörködtető színben
könnyű tisztán tartani

Kiwi Walker Lets Play Egg sárga mérete: Maxi: tojás: 6,5x8,5 cm, hossza kötéllel 41 cm, súlya 152 g, közepes méretű kutyáknak ideális játék

Megjegyzés:
Bár a Kiwi Walker Lets Play Egg sárga nagyon tartós, hőre lágyuló habból készült, és meglehetősen ellenáll a harapásnak, minden bizonnyal lesz néhány bátor harcos, aki elvégzi a pusztítást. Ha azt szeretnéd, hogy a termék a lehető leghosszabb ideig szolgáljon Titeket, ne hagyd felügyelet nélkül kedvencedet!

További információkat a gyártóról itt találhatsz.

Kiwi Walker termékeinket ezen a linken találod.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kiwi Walker Lets Play Egg sárga színben - tojáslabda kötélen" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: