Betöltés...

50 db abszorbens alátét kutyapiszokzsákkal (60x90cm)


A higiénikus alátétek megbízhatóak és tökéletesen alkalmasak háziállatok tanítására. Kölyökkutyák és idősebb beteg kutyák alá nagyon praktikus és hasznos. A higiénikus alátétek nem csak kutyák, hanem macskák, sőt nyulak számára is használhatók. A 2 tekercs 15-15 darab erős, tartós zacskót tartalmaz.

Az alátétek nedvességálló réteggel rendelkeznek, aminek köszönhetően Pl: a járóka mindig száraz marad. A hátlap vízálló réteggel rendelkezik a szivárgás megakadályozása érdekében. A szőnyeg belsejében található dombornyomott minta nedvszívóbbá teszi, egyszerre 350 ml folyadékot is felszívnak.

A háziállatok számára készült egészségügyi betétek utazáskor vagy a környezet megváltoztatásakor is hasznosak lehetnek. Használhatók az autóban, szállodákban vagy más helyeken is.


LEÍRÁS:


szín: kék/fehér
rétegek: rost, pép, nedvszívó gyanta, fólia
alátét méretei: 60 x 90 cm
táska méretei: 30 x 22 cm
csomagolás méretei: 28 x 40 x 18,5 cm
súly a csomagban: 3.250 kg
 
Tovább
Adatlap
Ár: 6.990 Ft
Termék: Egyéb felszerelés
 
Feladás dátuma: 2023.09.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

50 db abszorbens alátét kutyapiszokzsákkal (60x90cm)
Lehetőségek
Megosztók

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "50 db abszorbens alátét kutyapiszokzsákkal (60x90cm)" című hirdetést látja. (fent)Háziállattartás

Házállattartáshoz kutya macska eledelek, eladó pórázok, ketrecek, házak és egyéb dolgok Webáruházak és magánhirdetők hirdetéseiből.