Betöltés...

Syta Micha Tréningfalat - Édesburgonyával Sárgarépával és Banánnal 80g

Ár: 1.790 Ft

Syta Micha Tréningfalat - Édesburgonyával Sárgarépával és Banánnal 80g
A vegán falatok édesburgonyával, sárgarépával és banánnal egészséges jutalomfalatok kutyusodnak, gabonától, mesterséges adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentesek, így bármely életszakaszban lévő kutyusnak adható.

Fehérje- és zsírszegény, nem tartalmaz szóját és cukrot sem, ráadásul a finomságok szerkezete meglehetősen puha, ami megkönnyíti kutyusodnak, hogy a tréning közben elfogyassza őket, és lehetővé teszi, hogy a gazdi kisebb darabokra ossza őket.

Syta Micha Tréningfalat - Édesburgonyával Sárgarépával és Banánnal mindössze 3 összetevőből állnak:

édesburgonya - béta-karotinban gazdag kalóriaszegény zöldség, erős antioxidánsként és gyulladáscsökkentő tulajdonságú luteinben, az egészséges bőr és a megfelelő látás érdekében ajánlott. Az édesburgonya jó B-vitamin- és élelmi rostforrás is a megfelelő bélműködéshez.
sárgarépa - az egyik legnépszerűbb zöldség a kutya étrendjében. A gyökereiben található biológiailag aktív vegyületek - antioxidáns hatásúak (α- és β-karotin, C-vitamin, polifenolok), amelyek nagy jelentőséggel bírnak a szívbetegségek, a rák és a neurodegeneratív betegségek elleni védekezésben. További fontos étrend-összetevők a rostok és az ásványi anyagok.
banán - a kedvenc gyümölcs a kutya menüjében. Jótékony tulajdonságait a nagy mennyiségű káliumnak és magnéziumnak köszönheti, amelyek pozitívan hatnak a keringési és csontrendszerre. A banán az emésztőrendszerre is pozitív hatással van (védi a gyomrot a kórokozó baktériumok kifejlődésétől, elősegíti a tápanyagok felszívódását) , a jelen lévő fruktooligoszacharidok pedig megszüntetik a székrekedést. Értékes B6- és C-vitamint tartalmaznak az erős immunitás érdekében.

Syta Micha Tréningfalat - Édesburgonyával Sárgarépával és Banánnal ajánlott:

ha kedvenced ételallergiával küszködik, a burgonyával is,
hasnyálmirigy- vagy májbetegségekkel él kutyusod,
sérülések és műtétek után,
gyengeség vagy kiszáradás esetén,
intenzív edzések során,
akik BARF étrenden vannak.

Érdemes megjegyezni, hogy a zöldséges ízek könnyen emészthető szénhidrátokkal látják el a kutya szervezetét, így jó választás edzéshez vagy túrázáshoz is.

Összetevők: Édesburgonya 78%, sárgarépa 8%, banán 8%, növényi glicerin.

Analitikai összetétel: 6% fehérje, 7% zsír, 17% páratartalom, 4% nyers hamu, 4% nyersrost.

További Syta Micha termékeinket itt találod.

A gyártóról bővebben itt olvashatsz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.06.14
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Syta Micha Tréningfalat - Édesburgonyával Sárgarépával és Banánnal 80g" című hirdetést látja. (fent)