Betöltés...

Petkit Fresh Smart Okos etetőtál kutyáknak és macskáknak 0,45l

Ár: 15.958 Ft

A PetKit Fresh etetőtál a PetKit cég egyik kifinomult és modern Hi-tech terméke kutyák és macskák részére. Az etetőtál segítségével beállíthatja házi kedvence számára a tökéletes étkezési rendet. Kiméri a szükséges tápadagot és alkalmazás segítségével feljegyezheti az összes információt okostelefonjára.

Petkit Fresh Smart etetőtál kutyáknak és macskáknak 0,45l A PetKit Fresh etetőtál a PetKit cég egyik kifinomult és modern Hi-tech terméke kutyák és macskák részére. Az etetőtál segítségével beállíthatja házi kedvence számára a tökéletes étkezési rendet. Kiméri a szükséges tápadagot és alkalmazás segítségével feljegyezheti az összes információt okostelefonjára. A termék kizárólag minőségi anyagból készült és számos motívumban kapható. Házi kedvence gyorsan megkedveli. Az etetőtál úgy lett megtervezve, hogy minimalizálja víz kipocsolását vagy granulátum kiszórását. A BioCleanAct ™ speciális technolóogia teljesen új antibakteriális anyag, amely korlátozza a hasmenést okozó baktériumok jelenlétét, például Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Rosenbach, stb. Az ezüstionokhoz (Ag +) képest biztonságosabb és hatékonyabb a baktériumokkal szemben. A termék az alábbi tanúsítványokkal rendelkezik: RoHS, CE, FCC, FDA (BioCleanActTM anyag). Házi kedvence egészségének érdekében a maximumot nyújtjuk. A táplálék egyszerű kimérése! Egyszerűen beállítja az étkezési tervet és a PetKit etetőtál segítségével leméri a szükséges tápadagot. Már nem történhet meg többé, hogy a kutya a szükségesnél kevesebb adagot kap vagy túleszi magát. Kifinomult design és minőségi anyag! Az etetőtál tervezői a legkifinomultabb designnal látták el a terméket és legyártásához kizárólag minőségi anyagot használt a gyártócég. Nem kell félnie attól sem, hogy folyamatosan újra kell töltenie az akkumulátort. Az etetőtál 2 db AAA típusú elemre működik, melynek élettartama több mint 1 év. Nem lesz többé kiszórt granulátum! A PetKit etetőtál gumírozott rétegének köszönhetően elkerülhető az eledel nem kívánt kiszórása vagy a víz kiömlése. A termék előnyei leméri a tápadagot kapcsolatot mobiltelefonnal egyedi design minőségi anyag könnyű karbantartás hosszú akkumulátor-élettartam speciális anyag a baktériumok ellen Milyen kutyafajta számára Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk. Cicáknak Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak A csomag tartalma Tál Útmutató

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Petkit Fresh Smart Okos etetőtál kutyáknak és macskáknak 0,45l" című hirdetést látja. (fent)