Betöltés...

Készlet 2 tál + tartó, kutyák/macskák, fehér, 850 ml, 48350.22

Ár: 19.557 Ft


Etesse macskáját kényelmesen és stílusosan a tartókkal ellátott Navaris kerámiatálakkal. Két kivehető tállal és két megemelt bambusztartóval rendelkezik, így macskája élvezheti az evést és ivást ezekből a tálakból. megkönnyíti kedvence számára az evést és ivást. Az egyik tálban a (nedves vagy száraz) eledel, a másikban pedig a víz található. Alternatív megoldásként töltse meg mindkét tálat két macska vagy kistestű kutya eledelével.
TARTÓS ANYAG
A kerámiából és bambuszfából készült, tartókkal ellátott etetőtálak műanyagmentesek és tartósak. A természetes anyagok jót tesznek a környezetnek, és organikus jelleget kölcsönöznek otthonának.

HÁZIÁLLATOK SZÁMÁRA TERVEZVEA megemelt platform különösen alkalmas egy idősebb háziállat számára, akinek gondot okozhat az evéshez való lehajolás. A bajuszproblémákkal küzdő vagy rendetlenkedő macskáknak is jót tesznek.

MODERN DESIGNMinimalista kialakításuk és színük miatt a kerámia macskatálak nagyszerű kiegészítői lesznek minden olyan helyiségnek, ahol macskáját vagy kiskutyáját eteti.

Műszaki adatokAz egyes tálak méretei tartóval együtt: Ø 16 x 9,5 cm (Ø 6,3 x 3,74 hüvelyk).Az egyes tálak űrtartalma: 850 ml (30 oz)Anyagok: kerámia, bambusz

Szállítás2x kerámia macskatál2x bambusz tartó


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Készlet 2 tál + tartó, kutyák/macskák, fehér, 850 ml, 48350.22" című hirdetést látja. (fent)