Betöltés...

Egész cápa fogtisztító rágóka kutyáknak - BARF LOVE

Ár: 3.990 Ft

Egész cápa fogtisztító rágóka kutyáknak - BARF LOVE
Ez az ínycsiklandozó és egészséges rágóka az Északi-tenger kispettyes macskacápája (Scyliorhinus canicula), melynek természetvédelmi státusza nem fenyegetett, populációja stabil és összhangban van a halászati elõírásokkal, így biztosítunk afelõl, hogy termékünk nem veszélyeztetett cápafajtából készül.

Rendkívül hálásak vagyunk, hogy egy ilyen nagyszerû terméket hozhatunk el nektek, ugyanis három kiemelkedõ tulajdonsággal is rendelkezik, mely mind kutyád elõnyére válik:

✔️porc és ízületvédelem: A cápa porcaiban található magas kondroitin-szulfát-tartalom elõsegíti a porc egészséges szerkezetének megõrzését és az ízületek normál mûködését.

✔️fogtisztítás felsõfokon: A cápa bõrét ha végigsimítjuk, a farka irányába sima, míg ha visszafelé tesszük, olyan mint egy "csiszoló papír", így hatékonyan távolíthatja el a lerakódásokat kutyád fogáról!

✔️egészséges bõr és szõrzet: A cápa rendkívül magas Omega-3 zsírsavakban, mely hozzájárul kedvenced egészséges bõréhez és bundájához.

Egész cápa fogtisztító rágóka kutyáknak - BARF LOVE összetétele: 100% cápa

Analitikai összetevõk:
fehérje 77%, nyers hamu : 12%, nyerszsír : 5,3%, nedvesség: 6,2%, nyersrost : 0,7%,

Javasoljuk:

✔️ közepes testû kutyáknak
✔️ nagytestû kutyáknak

Biztosíts mellé mindig elegendõ, friss vizet. Tárold napfénytõl védve, száraz helyen!

A termék csomagolása 100% komposztálható papírból készül!

Vissza a fogtisztító rágókák menübe

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Egész cápa fogtisztító rágóka kutyáknak - BARF LOVE" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: