Betöltés...

Carnilove Semi Moist Snack kacsa rozmaringgal 200g

Ár: 1.490 Ft

Carnilove Semi Moist Snack kacsa rozmaringgal jutalomfalat kutyák számára. Ízletes kiegészítő eleség.

Mint a farkasok, a kutyák és a macskák is természetes ragadozók. Az emésztőrendszerük és a foganatómiájuk a természetes táplálékforrásukhoz igazodott, azaz, hús és csont. A viszonylag nagy Ph értéke a gyomruknak és a rövidke vékonybelük ideális az állati eredetű ételek megemésztésére. Ráadásul, a hús a B vitaminok és az alapvető aminosavak széles skálájának a forrása. A Carnilove-ot úgy tervezték, hogy megfeleljen a macskák és a kutyák alapvető természetes táplálkozási követelményeiknek a felépítesük alapján. Ajándékozza meg kedvencét egy egyfajta harmonikus természettel.

A Carnilove Semi Moist Snack kacsa rozmaringgal egy félnedves, gabona- és burgonyamentes jutalomfalat kutyáknak kacsával és rozmaringgal.

A finom és puha snack, mely ízletes kacsahúst tartalmaz. Gabona- és burgonyamentes formula. A rozmaring javítja a kutyák fogainak és ínyének állapotát. A jutalomfalat nem tartalmaz tartósítószert vagy mesterséges ízfokozót.

Összetevők: Szárított kacsa 35%, sárga borsó, folyékony növényi keményítő, kacsa szósz, csirkemájmártás, kollagén, rozmaring 1%, lazacolaj

Analitikai összetevők: nyersfehérje 32,0% zsírtartalom 6,0% nedvesség 17,0% nyers hamu 7,0% nyersrost 1,0% kalcium 1,2% foszfor 1,0% omega-3 0,1% omega-6 0,6%

További Carnilove jutalomfalatokat ezen a linken találja.

Termékeinket a YouTube csatornánkon is megtekintheted.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Carnilove Semi Moist Snack kacsa rozmaringgal 200g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: