Betöltés...

Earth Rated Környezetbarát Nedves Törlőkendő (100 Db)

Ár: 3.290 Ft

Earth Rated Környezetbarát Nedves Törlőkendő (100 Db)
Ezek az ápoló törlőkendők tökéletesek a mancsok és a test gyors tisztítására. Puhák, nagyok (20x20 cm) és növényi alapú anyagból készültek, amely USDA 99%-ban bioalapú tanúsítvánnyal rendelkezik – vagyis megújuló forrásból származik. Hipoallergének, alkohol- és parabénmentesek, és kellően gyengédek a napi használatra. Ezek az ápoló törlőkendők tökéletes megoldást jelentenek a fürdetések között. A törlőkendők állatkísérlet-mentesek és Leaping Bunny tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Earth Rated Környezetbarát Nedves Törlőkendő természetes összetevőkkel:

Aloe vera: gyógyító hatása már régóta ismert. Sebekre, gyulladt vagy kiszáradt bőrre is használják.
Shea vaj: K, A és E vitaminokban gazdag. Gyengéden ápolja a kutyaszőrszálakat, anélkül, hogy ragacsos vagy zsíros hatást idézne elő.
Kamilla: antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkező növény, mely kiválóan alkalmas a gyulladt bőr nyugtatására.
Uborka: tele van antioxidánsokkal és gyulladásgátló szerekkel, bőrnyugtató hatású.

Az Earth Rated Környezetbarát Nedves Törlőkendők Lenzing VEOCEL™ szálakból készülnek, amelyek felelősen kezelt erdőkben termesztett fából származnak. Elnyerték az USDA Certified Biobased Product címkét. Harmadik fél által végzett ellenőrzés arra a következtetésre jutott, hogy a törlőkendők 99%-ban bioalapúak, és megújuló forrásból (cellulózból) származnak.

Az USDA Certified Organic bio minősítés a világon a legszigorúbb minősítési rendszer. Kizárólag olyan termékek kaphatják meg, amelyek 100%-ban vagy minimum 95%-ban bio, azaz organikus gazdálkodásból származó és bio módon feldolgozott összetevőket tartalmaznak. A bio minősítés során a teljes termelési rendszert vizsgálják: folyamatos mintavételekkel ellenőrzik a termőhelyet, a földeket, a gyártósorokat. Ha USDA minősítéssel ellátott terméket vásárolsz, biztos lehetsz abban, hogy minden egyes összetevője gondos és szigorú ellenőrzésen esett át.

A kendők mérete: 20x20 cm.
100 db / csomag

Fontos: Használat után ne a wc-be, lefolyókba dobjátok!

További törlőkendőink.

A termékről további információkat találsz a YouTube-on.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Earth Rated Környezetbarát Nedves Törlőkendő (100 Db)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: