Betöltés...

Kullancseltávolító csipesz kutyáknak és macskáknak, rozsdamentes acél, Lila Loves It

Ár: 5.490 Ft

Kullancseltávolító csipesz kutyáknak és macskáknak, rozsdamentes acél, Lila Loves It
Egy hatékony és megbízható kullancseltávolító elengedhetetlen minden kutya és macska gazdi számára, hisz mint tudjuk, ezek a vérszívó potenciális betegséghordozók is, melyek veszélybe sodorhatják kedvencünk életét is. Ezért nagyon fontos, hogy a kullancsot a lehető leggyorsabban és hatékonyan eltávolítsuk kedvencünkről.

Kis mérete lehetővé teszi, hogy szinte mindig magadnál tartsd, így kéznél van bármilyen helyzetben. A csipesz alkalmas a legapróbb élősködők kiemelésére is, illetve szálkák, szilánkok, fullánkok eltávolítására is.

Ez a kullancseltávolító csipesz megfelel minden kritériumnak. Kiváló minőségű acélból készül, ezért higiénikus, könnyen tisztítható és hatékony kis és nagy kullancs esetén egyaránt. Természetesen magadon vagy a család többi tagján is használhatod, bár reméljük erre sosem kerül sor!

Miért érdemes a Lila Loves It kullancseltávolító csipeszét választanod a műanyagokkal szemben?

Kiváló minőségű, professzionális kullancskiszedő csipesz
Rozsdamentes acélból készült, időtálló
Higiénikus, könnyen fertőtleníthető
Egyszerű és hatékony
Lekerekített, tompa hegyek, biztonságos
Embereknél is használható

Méret: 13,5 cm

Javaslat: Ne feledd, a legjobb és leghatékonyabb kullancseltávolítás, ha bele se megy kedvencedbe, így fordíts nagy hangsúlyt a megelőzésre, távoltartásra természetes módon is!

További ápolószer kínálatunk

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 57 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kullancseltávolító csipesz kutyáknak és macskáknak, rozsdamentes acél, Lila Loves It" című hirdetést látja. (fent)