Betöltés...

Lovi Dog kutyapástétom májjal és vitaminokkal, Omega-3-mal, biotinnal és magnéziummal, 90g

Ár: 1.490 Ft

Lovi Dog kutyapástétom májjal és vitaminokkal, Omega-3-mal, biotinnal és magnéziummal, 90g
A Lovi Dog kutyapástétom májjal és vitaminokkal, Omega-3-mal, biotinnal és magnéziummal egy ízletes  pástétom kutyáknak és macskáknak tubusban.

A pástétom finom, a kutyák és a macskák is szívesen fogyasztják – könnyedén motiválhatod kedvenced a munkára. Egy ilyen finomsággal a kutyakiképzés gördülékenyen megy. Különféle szárazeledelekre vagy játékban is használhatod. Egyszerűen kend rá egy nyalószőnyegre, vagy tölthető játékokba. A paszta nyalogatása nagyszerű, pihentető tevékenység a kutyának, amely csökkenti az izgatottságot vagy a stresszt, melyet például a gazda távolléte okoz. A finomság intenzív aromája nagyon megkönnyíti a gyógyszerek beadását is. Nyáron lehűtheted, és egészséges fagylaltként tálalhatod kutyádnak vagy macskádnak.

A Lovi Dog kutyapástétom májjal és vitaminokkal, Omega-3-mal, biotinnal és magnéziummal előnyei:

Omega-3 savak, vitaminok (A, B1, B2, B6, B12, C, D3), valamint biotin és magnézium tartalma pozitívan befolyásolja kedvenced bőrének és szőrzetének állapotát,
ízletes, még válogatós kutyák és macskák is szívesen fogyasztják,
a tubus kényelmes csomagolás - edzés közben és útközben is: kényelmesen és tisztán kinyomhatod a megfelelő mennyiséget, szorosan lezárhatod a pástétomot későbbi használatra,
a paszta állaga lehetővé teszi, hogy csemegejátékokba vagy nyalószőnyegekre is használhasd – ez a tökéletes módja egy unatkozó kutya szórakoztatásának és nagyszerű módja annak, hogy kedvenced kikapcsolódjon,
egyszerűbb a tabletták és gyógyszerek bejuttatása a pástétomba rejtve, anélkül, hogy stresszt okozna,
felhasználhatod jutalomként edzés közben vagy kiegészítő táplálékként.

Alkalmazás módja:
Vitamintartalma miatt ne adj kutyádnak vagy macskádnak napi 1 tubusnál többet. A pástétomot közvetlenül a szájba adagolhatod, vagy száraztáphoz keverheted. A termék nem tartalmaz színezéket vagy tartósítószert. Felbontás után hűtőben tárolandó és 5 napon belül felhasználandó.
Az egyes tubusokban lévő pástétom szerkezete kissé eltérhet. Ez a húsdarálás mértékétől és vastagságától függ. A szerkezeti különbségek semmilyen módon nem befolyásolják a termék minőségét.

Összetétel: 

hús és állati származékok 92% (máj min. 30%), burgonyakeményítő, lenolaj (Omega3 zsírsavak forrása), sárgarépa rost, módosított keményítő.
technológiai adalékok: búzaliszt, búzakorpa, antioxidáns: nátrium-aszkorbát 0,8g.
vitamin-kiegészítők (1kg-onként): biotin 15000mcg/kg; foszfor GI 1,10%; A-vitamin 48000 NE/kg; D3-vitamin 42200 NE/kg; B1-vitamin 150mg/kg; B2-vitamin 200mg/kg; B6-vitamin 225mg/kg; B12 -vitamin 1800mcg/kg; ch. kolin 45000mg/kg; folsav B9 25mg/kg; niacin 750 mg/kg; magnézium 0,10%; vas 1500mg/kg; cink 3500 mg/kg; kalcium 1,70%; C-vitamin 50000mg/kg; glükózamin HCL 150000mg/kg;sz. chindroitin 100 000 mg/kg.

Analitikai összetevők (%): zsírtartalom 6,3%; fehérje 13,1%; szervetlen anyag 0,7%; nyersrost 1,0%; páratartalom 71,1%.

További kenhető jutalom kínálatunk

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Lovi Dog kutyapástétom májjal és vitaminokkal, Omega-3-mal, biotinnal és magnéziummal, 90g" című hirdetést látja. (fent)