Betöltés...

Lovi Dog kutyapástétom rovarfehérjével, vitaminokkal és májjal, 90g

Ár: 1.490 Ft

Lovi Dog kutyapástétom rovarfehérjével, vitaminokkal és májjal, 90g
A Lovi Dog kutyapástétom rovarfehérjével, vitaminokkal és májjal egy ízletes  pástétom kutyáknak vitaminokkal, májjal és egyedi rovarfehérjével praktikus tubusos kiszerelésben.

Az ilyen típusú fehérjék népszerűsége az utóbbi időben növekszik. Teljesen hipoallergén, különösen érzékeny emésztőrendszerű kutyák számára ajánlott. Ezenkívül a rovarok egészséges zsírok, vas, B-vitaminok forrásai, és alacsony a szénhidráttartalmuk. Egyedi ízükkel is gyönyörködtetnek, aminek még a legigényesebb ínyenc sem tud ellenállni.

A pástétom finom, és szívesen eszik a kutyák – könnyedén motiválhatod kedvenced a munkára. Egy ilyen finomsággal a kutyakiképzés gördülékenyen megy. Különféle szárazeledelekre vagy játékban is használhatod. Egyszerűen kend rá egy nyalószőnyegre, vagy tölthető játékokba. A paszta nyalogatása nagyszerű, pihentető tevékenység a kutyának, amely csökkenti az izgatottságot vagy a stresszt, melyet például a gazda távolléte okoz. A finomság intenzív aromája nagyon megkönnyíti a gyógyszerek beadását is. Nyáron lehűtheted, és egészséges fagylaltként tálalhatod kutyádnak vagy macskádnak.

A Lovi Dog kutyapástétom rovarfehérjével, vitaminokkal és májjal előnyei:

egyedülálló fehérjeforrás rovarokból
ízletes és szívesen eszik még a válogatós kutyák is,
a tubus kényelmes csomagolás - edzés közben és útközben is: kényelmesen és tisztán kinyomhatod a megfelelő mennyiséget, szorosan lezárhatod a pástétomot későbbi használatra,
a paszta állaga lehetővé teszi, hogy csemegejátékokba vagy nyalószőnyegekre is használhasd – ez a tökéletes módja egy unatkozó kutya szórakoztatásának és nagyszerű módja annak, hogy kedvenced kikapcsolódjon,
egyszerűbb a tabletták és gyógyszerek bejuttatása a pástétomba rejtve, anélkül, hogy stresszt okozna
felhasználhatod jutalomként edzés közben vagy kiegészítő táplálékként.

Használati utasítás:
A vitamin tartalma miatt ne adj kutyádnak napi 1 tubusnál többet. A pasztát közvetlenül adhatod kutyusod szájába vagy száraz élelmiszerhez is keverheted. A termék nem tartalmaz színezéket vagy tartósítószert. Felbontás után hűtőben tárolandó és 7 napon belül felhasználandó.Az egyes tubusokban lévő pástétom szerkezete kissé eltérhet. Ez a húsdarálás mértékétől és vastagságától függ. A szerkezeti különbségek semmilyen módon nem befolyásolják a termék minőségét.

Összetétel: hús és állati származékok 92%, máj min. 30%, rovarok 5%, borsó keményítő, halolaj, sárgarépa rost, meszes tengeri kagyló, módosított keményítő, vitamin-kiegészítők (1 kg-onként): A-vitamin 450 000 NE; D3-vitamin 40 000 NE; E-vitamin 5500 mg: K-vitamin 80 mg; B1-vitamin 150 mg; B2-vitamin 200 mg; B12 2000 mcg; B6-vitamin 225 mg; biotin 12000 mcg; niacin 750 mg; vas 1800 mg

Analitikai összetevők ( %-os részesedés): zsír 8,4%, fehérje 9,9%, nedvesség 72,2%

További kenhető jutalom kínálatunk

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Lovi Dog kutyapástétom rovarfehérjével, vitaminokkal és májjal, 90g" című hirdetést látja. (fent)