Betöltés...

KIVO - Borjúpaták bárányzsírral töltve- 3 darab

Ár: 3.300 Ft

KIVO - Borjúpaták bárányzsírral töltve- 3 darab
Tudtad, hogy a rágás nemcsak kutyusod fogainak tesz jót, hanem stresszoldó hatása is van? A KIVO borjúpaták bárányzsírral töltve  természetes fogtisztítók és erősítik a rágóizmokat is, így rendszeres fogyasztásuk egészségesebb fogakat eredményezhet. A szilárd, gondosan tisztított pata remek rágási élményt nyújt kutyád számára, emellett hosszú ideig lefoglalja. Magas kalciumtartalma miatt a pata ideális kiegészítője bármely tápláléknak. 100%-ban természetes, mesterséges színezékek és tartósítószerek nélküli nassolnivaló igazi ínyenceknek. Az ízletes bárányzsír motiválja kedvencedet, hogy teljesen megegye a patát.

Kölyökkutyáknak keménysége miatt nem ajánljuk! Mivel természetes termékről van szó, a borjúpaták mérete és jellemzői különbözőek lehetnek.

Kiszerelés: 3 darab/csomag

Elemzés: Nyersfehérje 48,7%, Nyerszsír 28,0%, Nyershamu 17,5%, Nyersrost 0,9%, Nedvesség – %

Összetétel: Marha- és juhzsír

Napi mennyiség: Azt mondják, jobb elrontani, mint elhanyagolni. A bárányzsír nagyon zsíros nassolnivalóvá teszi a patát, ezért azt  javasoljuk, hogy naponta maximum 1 bárányzsírral töltött borjúpatát adj kutyusodnak.

A borjúpaták bárányzsírral kiegészítő táplálék kutyáknak, nem emberi fogyasztásra készült! Csak felügyelet mellett add kedvencednek és mindig gondoskodj  friss ivóvízről! A hosszú minőség megőrzés érdekében a terméket száraz és hűvös helyen tárold!

További kutya jutalomfalatokat megtalálhatod, ha a linkre kattintasz.

A Kivo termékek gyártójáról a honlapjukon találsz még több információt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 129 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "KIVO - Borjúpaták bárányzsírral töltve- 3 darab" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: