Betöltés...

Puller Karika Micro

Ár: 3.490 Ft

Puller Karika Micro
A Puller fitnessz/ügyességfejlesztő karika egy egyedülálló kiegészítő, mely alkalmas játékra és kiképzésre is. A kutya minden izmát megmozgatja használat közben. Mindegy, hogy kutyád ugrálni, futni, úszni, vagy húzódzkodni szeret, biztos megkedveli ezt a játékot.

Jelenleg 5 méretben érhetőek el a Puller karikák, amelyek főbb jellemzői közzé tartozik, hogy puha, de mégis tartós, könnyű, vízen lebeg, illetve teljesen szagtalan. Anyaga nem sérti fel a kutya ínyét, fogait. A méret kiválasztásnál fontos figyelembe venni a kutya testméretét és a fogás/harapás erősségét is! Az alábbiakban (lásd a részletes leírást) általános irányelveket adunk a választáshoz, de egy-egy egyed eltérhet ettől és előfordulhat, hogy egy másik mérettel könnyebben, kényelmesebben tud játszani (így a választáskor mindig vedd figyelembe kutyád egyedi jellemzőit).

A kutyatulajdonosok azonos gondokkal küzdenek (agresszió, mozgáshiány, romboló viselkedés, engedetlenség). Ezek elsősorban a fizikai és mentális stimuláció hiánya miatt bekövetkező viselkedési problémak. Ezekkel szemben lép fel a Puller 2 az 1-ben kellék, mely játék és kiképzőeszköz is. Meglepetten tapasztalod majd, milyen gyorsan és látványosan fejlődik kutyád viselkedése, ha a Pullert hívod segítségül a mindennapi játek során.

A tartós, puha és nem mérgező anyagának köszönhetően a Pullert harapni, dobni, húzni lehet. Futás és úszás közben is használhatja kedvenced. Azon kívül, hogy a kutya izomzatát jól átmozgatja, kutyád remekül is fogja magát érezni bőrében. Csak napi 3 egyszerű tornagyakorlat 20 perc alatt olyan eredményes, mint 5 km intenzív futás.
A Puller fitnessz/ügyességfejlesztő karika főbb tulajdonságai

Könnyű: Az egyedülállóan könnyű súlya miatt a Pullerrel hosszab ideig gyakorolhatsz anélkül, hogy te vagy kutyusod hamar kifáradna. A kutyát idősebb személyek, nők, gyerekek is könnyedén edzhetik.
Nem okoz sérülést, biztonságos: A Puller egyedülálló anyagból készült. Gyengéd a kutya fogazatához,melyek könnyedén áthatólnak a játék anyagán. Nem törik ki és nem mozdul el belőle semmilyen darab, mely sérólést, vagy fulladást okozhatna. A Puller nem veszti el alakját hosszú idő után sem.
Úszik a vízen: A játék úszik a vizen. Ezért kuytád még jobban megszereti a vízben való játszást.
Szagmentes: Ellentétben az alacsony minőségű játékokkal szemben a Pullernek nincs szaga, és nem is vesz fel semmilyen szagot. Nem hagy szagot a kézen sem.
Könnyen tisztítható: Csak le kell öblíteni vízzel.
Nem csak egy egyszerű játék: alkalmas a teljes lemozgatásra, a jó kondíció kialakítására, megtartására mindezt szórakozva.

Puller Karika Micro adatai:

Méret: átmérő 12,5 cm; vastagság 1,5 cm
Kiszerelés: 2db karika egy csomagban
Elsősorban kölyköknek és kistestű (toy) kutyáknak (5 kg alatt) Használható versenyen.
Fajták: csivava, yorkshire terrier, spitz,(5 kg alatti kutyák)

Intenzív képzés, változatosság, egyszerűség

Fizikai képzés, állóképesség, robbanékonyság, erő fejlesztése, koordináció javulása, harapás erejének szabályozása
Mentális képzés, koncentráció, figyelem, változatosság, váltás
Interaktív játék, a fizikai és mentális munka kombinációja, motiváció és jutalom

Alapgyakorlatok
Kombinálható sétával vagy önálló edzésként is használható. A speciális gyakorlatsor 3 alapgyakorlatának (RUNNING, JUMPING, PULLING) variálásával jelentős mennyiségű energiát használ fel a kutya az edzés során.
Running
A PULLER formájának köszönhetően remekül gurul, így a kutyának izgalmas üldözni ezt az eszközt! A két egység lehetővé teszi, hogy a kutya folyamatosan fusson, a tempó lassítása nélkül. (Ha szűkös a hely, segít intenzív ritmust tartani rövid távon is.)
Jumping
A 2 egység segít fenntartani a kutya figyelmét. Ugrás közben az egyik, majd a másik eszköz elkapása gyors reakcióra ösztönzi a kutyát. (Ez a gyakorlat fiatal (növésben lévő), illetve nagytestű, idős vagy túlsúlyos kutyáknak nem ajánlott).
Pulling
Felváltva húzza a kutya a két eszközt. Ez a gyakorlat olyan izomcsoportokat is megmozgat, amiket a futás és az ugrás nem.
Figyelem!
Gyors és intenzív lemozgatást tesz lehetővé, melynek során alkalmas a teljes test átmozgatására játékon keresztül. Közös játékra tervezték (nem rágójáték)! Már az első használat során jelentős mennyiségű fognyom látható az eszközön (idővel akár az eszköz teljes felületéről eltűnnek a sima részek), azonban ez csak esztétikai kérdés és a PULLER speciális anyagának jellemzője, nem von le a tartósságából és ellenálló képességéből.

Ha szeretnél egy YouTube videót nézni a Puller karikáról katt ide.

Ha magáról a Puller karikával történő versenyzésről szeretnél többet olvasni, akkor katt ide.

Ha más méretben szeretnéd, ebben a kategóriában tudod megtekinteni további, kínálatunkban elérhető pullereket, karikákat.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Puller Karika Micro" című hirdetést látja. (fent)