Betöltés...

D.T. Systems R.A.P.T. 1400 Camo elektromos kiképző kutya nyakörv smart

Ár: 170.010 Ft

A kiképzési nyakörvek közötti forradalom a D.T. Systems-el kezdődik. Az adókészüléket luxus és a szabadalmaztatott design jellemzi. Garantáltan elnyeri a tetszését az összes igényes kutyatulajdonosnak, vadásznak vagy kutyatrénernek. Lekerekített adókészülék Universál Hands Free R.A.P.T. pánttal lett ellátva, melynek köszönhetően "szabadon maradnak kezei". Ennek ellenére is tökéletesen ellenőrizheti a kutyáját a "RAPID ACCESS" gomb megnyomásával. A gomb beállítható rövid (fél másodperces sztimuláció) és hosszú impulzusra (legfeljebb 8 másodperc) vagy csak rezgésre. A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 16 szintes rezgés és elektrosztatikus impulzus funkcióval, boostr funkcióval rendelkezik (lehetővé teszi, hogy azonnal növelje a beállított impulzus szintjét, melyet beállíthat például a 10-es szintre, és abban az esetben használja, ha gyors reakciót és erősebb impulzust szeretne. Például ha a kutya kiszalad az úttestre az autók közé). Az adókészüléken minden funkciónak külön gombja van a gyors reagálás érdekében, mely a kiképzés egyik nagyon fontos tényezője. A kiképzőnyakörv alkalmas kis-, közepes- és nagy kutyák számára egyaránt. A kutyája mellett maradjanak szabadon az Ön kezei is.
 

Az 1200 méteres hatótávolság elegendő vadászkutyák professzionális kiképzéséhez, ahol a MAXX-Range 360 ™ antennának köszönhetően nem veszíti el a jelet. Az antenna a vevőkészülékhez lett rögzítve, minden irányból rögzíti a jelet, még a lehető legrosszabb körülmények között is. Extra érzékeny stimuláló gombok, melyek a Lockout ™ funkciónak köszönhetően megakadályozzák a gombok véletlenszerű megnyomását. A vevőkészülék nagyon könnyű, újratölthető és teljesen vízálló. Az adó egy 9V-os elemre működik. Vízálló és lebeg a víz felszínén, így nem veszíti el akkor sem, ha a vízbe esne. Mágneses rögzítés.
 

 

Hatótávolság
A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 kiképzőnyakörv hatótávolsága 1200 m. Az ekkora mértékű hatótávolság kiválóan alkalmas vadászkutyák alap- és professzionális kiképzésére.
 

A működés típusa 
A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 korrekcióként rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható, mely 16 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével. A Booster gomb (Jump) lehetővé teszi, hogy azonnal növelje a beállított impulzus szintjét, melyet beállíthat például a 10-es szintre, és abban az esetben használja, ha gyors reakciót és erősebb impulzust szeretne. Például ha a kutya kiszalad az úttestre az autók közé.
 

Energiaellátás
A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 adója egy 9V-os elemmel lett ellátva, mely normál használat mellett 6 hónapig bírja. A vevőkészülék NiMH újratölthető akkumulátorral rendelkezik. Körülbelül 7 napig használható töltés nélkül (gyakori használat mellett 1-3 nap). Az akkumulátor élettartamát a nyakörv LED-je mutatja.
 
Vízállóság
A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 kiképzőnyakörv vízálló adóval rendelkezik, lebeg a víz felszínén (nem okoz gondot az eső, hó vagy a vízbe merítés sem). A vevőkészülék szintén vízálló (nem okoz gondot az eső, hó vagy a rövid ideig tartó vízbe merítés sem).
A vezérelhető kutyák száma
További vevő megvásárlásával a D.T. Systems R.A.P.T. 1400 nyakörv bővíthető 3 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.
 

A nyakörv hossza
A D.T. Systems R.A.P.T. 1400 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 56 cm között állítható.
 

Súly és méretek
Az adó szélessége 5,4 cm, magassága 11,5 cm (antennával) és a súlya 108 gramm (elemmel és antennával). A vevő szélessége 6,6 cm, magassága 3,8 cm, mélysége 1,9 cm és a súlya 133 gramm (elemmel).

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "D.T. Systems R.A.P.T. 1400 Camo elektromos kiképző kutya nyakörv smart" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: