Betöltés...

Dollcini, Macska ház

Ár: 21.490 Ft

【Elegendő hely】 Ez a macskaház levehető szerkezettel rendelkezik, így tágas pihenő- és játékteret biztosít a macskáknak. 2 ajtónyílás található a macskák számára, hogy könnyen be- és kiszállhassanak, és a mancsukat ápolják.
【Több macskának megfelelő】 A macskaház bármilyen méretű macskák számára alkalmas. A macskák zavartalanul tudják tartani saját független terüket.
【Speciális időjárásálló szigetelés】 A beltéri macskaház farostlemezből és fa furnérból készül, amely tartós és könnyű. Mivel időjárásálló és szigetelt, ezt a kisállatházat bent vagy kint tarthatja kedvencei számára.
[Super Value Cat House] Nem számít, milyen macskája van, a macskaház jó választás. A macskák nem csak pihenhetnek, hanem játszhatnak is. A csomag minden tartozékot és szerelési útmutatót tartalmaz, a beépített méretei körülbelül 60 hossz, 30 szélesség és 33 magasság.
【Preferált és átgondolt ajándék】 Ez a stabil és masszív macskaház nemcsak menhely a macskák számára, akik pihenhetnek és aludhatnak, hanem karcolórudakkal is rendelkezik edzéshez és játékhoz, tökéletes átgondolt ajándék macskáknak, kutyáknak, háziállatoknak, vadon élő állatoknak. macskák, vagy háziállatokkal rendelkező barátok és családtagok.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Macska
Termék: Cicabútorok, kaparók
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Dollcini, Macska ház" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: