Betöltés...

ROYAL CANIN VHN SATIETY SUPPORT DOG 6kg -diétás száraztáp túlsúlyos kutyák számára

Ár: 22.931 Ft

Az elhízás egyre elterjedtebb probléma az embereknél és sajnos a kutyáknál is. Számos tanulmány kimutatta, hogy az iparosodott országokban legalább minden ötödik kutya elhízott. Ha egy kutya elhízott, nagyobb a kockázata számos krónikus és egész életen át tartó probléma kialakulásának, amelyekkel fontos tisztában lenni.

A kutya akkor tekinthető elhízottnak, ha 15-20%-kal meghaladja ideális súlyát, vagy ha bordái nem érezhetők a bőrön, szőrzeten és testszöveten keresztül. A kutya elhízásának valószínűségét a fajtája, a genetikai hajlam, a kora, a neme, az életmódja, az étrendje és az is befolyásolja, hogy ivartalanítva van-e.

A Royal Canin VD Satiety Weight Management teljes értékű étrendet kínál 1 évesnél idősebb túlsúlyos kutyák számára. Ez az eledel hiperlipidémia és diabetes mellitus esetén is adható. A csökkentett energiatartalom lehetővé teszi, hogy a hagyományos kutyaeledellel azonos mennyiségben etessenek. A Satiety Weight Management jóllakottsági hatása a magas fehérjetartalom és a magas rosttartalom kombinációján alapul. A speciális funkcionális összetevők a túlsúly által megterhelt ízületeket és csontokat is támogatják.

Ha egy kutya túlsúlyos vagy elhízott, nagyobb a kockázata annak, hogy súlyos problémák jelentkeznek, amelyek befolyásolhatják életminőségét:
- jelentősen csökken a várható élettartam
- szív- és légzési problémák
-cukorbetegség
- az immunitás csökkenése, ezáltal a fertőzések és egyéb betegségek kockázatának növekedése
- csont- és ízületi betegségek, például ízületi gyulladás
-szív-és érrendszeri betegségek
- kalcium-oxalát kövek a vizeletben

Az elhízott kutyák nagyobb valószínűséggel letargikusak, hiányzik a motiváció és az energia, és alacsony szintű erőfeszítést tesznek, ha mozgásról, játékról vagy tevékenységről van szó.

Konkrét termékjellemzők:
-Magas fehérjetartalom: a megnövekedett fehérjetartalom segít fenntartani az izomtömeget a fogyás során
- Telítettség: A rostok speciális kombinációja növeli a kutya jóllakottságának érzését és csökkenti a spontán energiafogyasztást
- Csontok és ízületek: a kiválasztott tápanyagok támogatják a csontokat és az ízületeket, amelyek túlsúly esetén különösen túlterheltek
- Kiegyensúlyozott tápanyagok: tápanyagokkal, ásványi anyagokkal és vitaminokkal dúsított, hogy megelőzze a hiánytüneteket csökkentett kalóriatartalmú élelmezékor

Javallatok:
- Elhízás (elhízás)
-Diabetes mellitus
-Túlsúly
- Hiperlipidémia

Ellenjavallatok:
-Vemhes és szoptató szukák - kölykök
- Krónikus betegségek, amelyek fokozott energiabevitelt igényelnek

Összetevők: növényi rost, dehidratált baromfifehérjék, búzaglutén*, manióka (tápióka), kukoricaglutén, hidrolizált állati fehérjék, búza, kukorica, állati zsírok, szárított répapép, halolaj, ásványi anyagok, psyllium magvak és héjak, szójaolaj, frukto -oligoszacharidok, glükózamin, körömvirág kivonat (lutein forrás), hidrolizált porc (kondroitin forrás).

Kiegészítők (1 kg-onként): Étrend-kiegészítők: A-vitamin: 19000 NE, D3-vitamin: 1000 NE, vas (3b103): 35 mg, jód (3b201, 3b202): 3,5 mg, réz (3b405, 3b406), : 1 Mangán (3b502, 3b504): 46 mg, cink (3b603, 3b605, 3b606): 137 mg, szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,06 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.

Analitikai komponensek: Fehérjék: 30,0% - Olajok és zsírok: 9,5% - Hamu: 5,8% - Rost: 17,0% - Metabolizálható energia: 2668 kcal/kg.

Tárolás: Száraz és hűvös helyen tárolandó. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Állateledelek, táp
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "ROYAL CANIN VHN SATIETY SUPPORT DOG 6kg -diétás száraztáp túlsúlyos kutyák számára" című hirdetést látja. (fent)