Betöltés...

Reedog Cover Red ágybélés huzattal kutya ágyak bútorok

Ár: 32.508 Ft

Egy új, értékes Reedog fekhely házi kedvence részére, mely megfelelő kiegészítője lehet hangulatos otthonának. Az anyag felülete ellenáll a karmolásnak és kitaszítja a szennyeződést. A memória habszivacs töltet nagyon puha és maximális kényelmet biztosít a kutyusnak. A levehető huzatnak köszönhetően karbantartása nem igényes. A luxus designt a termék kézi varrása egészíti ki. A matrac számos színkombinációban kapható.Egy új, értékes Reedog fekhely házi kedvence részére, mely megfelelő kiegészítője lehet hangulatos otthonának. Az anyag felülete ellenáll a karmolásnak és kitaszítja a szennyeződést. A memória habszivacs töltet nagyon puha és maximális kényelmet biztosít a kutyusnak. A
levehető huzatnak köszönhetően karbantartása
nem igényes. A luxus designt a termék kézi varrása egészíti ki. A matrac számos színkombinációban kapható.
Műszaki paraméterek
Mosható igen
Anyaga Cordura
Méret S, M, L, XL
 

 
 
Minőségi anyag és jól kidolgozott konstrukció
A Reedog párnák megvásárlásával maximális kényelmet és luxust biztosíthat házi kedvencének. A kiváló minőségű anyag és a kézi varratok emelik magasabb szintre a termék tartósságát. A felső réteg Cordura anyagból készült, mely antisztatikus tulajdonsággal rendelkezik és természetes úton taszítja a szennyeződést. A matrachuzat levehető, karbantartása egyszerű és mosógépben is mosható. A memória habszivacs töltet biztosítja négylábú barátja maximális kényelmét. Számos színkombinációban és négy különböző méretben kapható. A Reedog fekhelyek házi kedvence egészséges pihenéséért.
 

 

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Reedog Cover Red ágybélés huzattal kutya ágyak bútorok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: