Betöltés...

Garmin Alpha 50 + CZ Topo GPS nyomkövető rendszer kutyáknak macskáknak Kutya hely-tevékenységkövetők

Ár: 414.949 Ft

A Garmin Alpha 50 a legújabb generációjú nyomkövető rendszer. GPS, GLONASS és VHF technológia kombinációja, melynek köszönhetően nyomon követheti házi kedvence minden lépését vadászat, sétáltatás vagy mentés közben, nehezebb terepen is.A Garmin Alpha 50 a legújabb generációjú nyomkövető rendszer. GPS, GLONASS és VHF technológia kombinációja, melynek köszönhetően nyomon követheti házi kedvence minden lépését vadászat, sétáltatás vagy mentés közben, nehezebb terepen is. A teljes készlet érdekében megvásárolhatja a T5 nyakörvet, mellyel bármilyen körülmények között nyomon követheti kutyáját, a legújabb funkciók támogatásával, geo-zóna beállításával.


A GARMIN Alpha 50 legfőbb előnyei
EGYSZERRE AKÁR 20 KUTYA KÖVETÉSE - további nyakörv megvásárlásával, egyszerre akár 20 kutyát figyelhet. A NYAKÖRV HELYZETÉNEK GYORS FRISSÍTÉSE - 2,5 másodpercenként frissítheti a nyakörv pontos helyzetét. DISTANCE ALERTS - beállíthatja a zóna sugarát és amennyiben a kutya elhagyja a kijelölt területet, figyelmeztetés érkezik. VADÁSZAT FELMÉRÉSE - minden vadászat vagy sétáltatás külön külön értékelhető mindegyik nyakörvnél. Részletes áttekintést nyerhet a távolságról, időről, stb.

A Garmin Alpha 50 ANT + vezeték nélküli interfésszel rendelkezik, külső érzékelők, pl. hőmérséklet-érzékelők csatlakoztatásához.
Újdonság a DriveTrack 70LM technológia autó navigációhoz és fénix 3 sorozatú karórához. A DriveTrack 70LM segítségével párosíthatja autója navigációs rendszerét az Alpha 50 készülékkel és út közben navigálhat, továbbá az autó navigációs rendszerén kísérheti figyelemmel kutyája helyzetét. A kutya helymeghatározása a 7" kijelzőn nagyon egyszerű. Karórával történő párosítás esetén, a karóra kijelzőjén az alapvető információk jelennek meg a nyakörvről.
Az Alpha 50 egyszerűen, USB kábel segítségével csatlakoztatható PC/MAC készülékéhez. BaseCamp alkalmazás segítségével megoszthatja, tervezheti vagy elemezheti az útvonalakat, stb.
A Garmin Alpha 50 3D iránytűvel és micro SD kártyaleolvasóval lett ellátva. A micro SD kártyanyíláson keresztül, bármilyen TOPO kiadású térkép telepíthető. A készülék TOPO Euro térképpel rendelkezik. Szükség esetén a Garmin.cz weboldalon részletesebb térkép is megvásárolható. A TOPO Euro 42 európai állam térképét foglalja magába, digitális térkép (1:100 000, részletes úthálózat). A készülék nem rendelkezik automata útvonaltervezéssel (autorouting). * az országon belüli lefedettség változhat, a ciprusi lefedettség nem foglalja magában az úthálózatot. © EEA, Koppenhága, 2007.
Az Adventures alkalmazásnak köszönhetően megoszthatja élményeit, kedvenc helyeit és történeteit további felhasználóval, barátaival családtagjaival.




A készülék rádiós VHF technológiát használ a kutyák helyzetének meghatározásához a környezetben. A rádiós VHF készülékek használatát Európában előírások szabályozzák. Az eszköz bizonyos EU-országokban használható. További információt talál az alábbi link alatt: Astro Legal.

Hatótávolság
A GPS és GLONASS műholdas jeleknek köszönhetően a helymeghatározás nagyon pontos, nehezebb körülmények között is. A nyakörv hatótávolsága, a választott nyakörvtől és tereptől függően 14,5 km vagy 6,5 km.


Vízállóság
A készülék teljes mértékben vízálló. Nem okoz gondot eső, hó vagy saras terület sem. Rossz időjárási körülmények között is figyelheti kutyáit.


Kutyák száma
További nyakörv megvásárlásával, a készülék egyszerre akár 20 kutya követésére is alkalmas. Az adatok frissíthetők 2,5 - 5 - 10 - 30 vagy 120 másodpercenként.



Kijelző
Színes kijelzővel lett ellátva. Képátló 2,6” (6,6 cm); képfelbontás 160 x 240 pixel.


Energiaellátás
A készülék hagyományos AA elemre működik (a csomag nem tartalmazza az elemeket), mely használattól függően 20 óráig bírja. Alternatív megoldásként választhat tartozékcsomagot - újratölthető NiMH elemek.


Súlya és méretei
Az adókészülék szélessége 6,1 cm, magassága 16 cm, mélysége 3,6 cm és a súlya 260,1 gramm (akkumulátorral).

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Garmin Alpha 50 + CZ Topo GPS nyomkövető rendszer kutyáknak macskáknak Kutya hely-tevékenységkövetők" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: