Betöltés...

Dogtra Premium kiképző és GPS kutyanyakörv SZETT

Ár: 299.697 Ft

A Dogtra Pathfinder egy professzionális GPS helymeghatározó integrált nyakörv az igényes és speciális kutyakiképzéshez. Kifinomult, ügyesen megtervezett és kialakított, valamint megbízható készülék! A Dogtra Pathfinder használatával teljes mértékben megnyugodhat nehezebb terepeken és sűrű erdőben is. Mérföldekre széles áttekintést nyer, maximálisan 21 kutya képzésekor. A képzett kutyákat 0 - 100 szintű folyamatos vagy pillanatnyi impulzus segítségével korrigálja.
A GPS csatlakozó biztosítja a rádiókapcsolatot az okostelefon és a nyakörv között GSM mobilhálózat használata nélkül. Nincs szükség SIM kártyára és elfelejtheti ezek felesleges díjait és költségeit. A gyakorlatban a Dogtra Patfinder nem függ a GSM hálózati lefedettségtől (amennyiben nincs lefedettség, költségmentesen letöltheti az egyes területek térképeit és használhatja offline üzemmódban). Így könnyedén figyelemmel kísérheti a kiválasztott térképek egyikét (normál, műholdas vagy domborzati Google térkép, valamint offline OpenStreetMap Outdoors). Megjelölheti a kutya valamint az Ön helyzetét. Az alkalmazás segítségével egyszerűen hozzáadhatja ismerősei kutyáját is és figyelemmel kísérheti az összes kutya mozgását, hollétét és aktuális távolságukat.

A második megjelenítési mód (nem térképes, úgynevezett „GPS Iránytű”) ideális a képzéshez, erdős vagy nagyon egyenetlen terepen, ahol előtérbe helyezi az információkat arról, milyen irányban és távolságban van a kutya. A kutya GPS nyakörve nagyon tartós és vízálló.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Dogtra Premium kiképző és GPS kutyanyakörv SZETT" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: