Betöltés...

2 az 1-ben automata ivóvíz szökőkút kisállatoknak – házi kedvenc itató csap szűrőrendszerrel, 2L (BB-20700)

Ár: 13.990 Ft

NAGY KAPACITÁS – a tartály legfeljebb 2 liter vizet tud tárolni, ami legalább 5 napos használathoz elegendő. A jó víz minőség biztosítása érdekében az itatót, szűrővel láttuk el.

2 VÍZÁRAMLÁSI MÓD – régóta ismert, hogy az állatok nem szívesen isznak vizet egy tálból, ami következésképpen a kedvence kiszáradásához vezethet. Mindenképpen szívesebben pótolják a folyadékot csapvízzel. A készüléknek két víz áramlási módja van: csap vagy szökőkút.

SZŰRŐRENDSZER – szökőkút háziállatok számára, 3 rétegű vízszűrővel, amely eltávolítja az élelmiszer-részecskéket, szőrt és egyéb szennyeződéseket. A kulacs egész nap friss és tiszta vízzel látja el kedvenceit!

TÁPELLÁTÁS + KÖNNYŰ TISZTÍTÁS – az adagolót elegendő a tápegységhez csatlakoztatni. USB kábel és töltő is jár hozzá. Tápegységhez vagy más áramforráshoz is csatlakoztatható. A készülék nagyon könnyen tisztítható, részekre bontható! Ennek köszönhetően az üledék vagy szennyeződés nem halmozódik fel a készülék egyes elemein.

Leírás:

szín: átlátszó
űrtartalom: 2 liter
tál űrtartalma: 120 ml
szűrő: 3 rétegű
vízsugár üzemmódok száma: 2
zaj: 40 dB
feszültség: 5V
méretei: 16,5 x 22 cm
súlya: 0,488 kg
súly a csomagolással együtt: 0,597 kg
A csomag tartalma:

víztartály max/min skálával
borító
szűrőtartály
cső
szivattyú
3 rétegű szűrő
töltő
A készülék 3 rétegű, aktív szénnel ellátott vízszűrő rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja, hogy a víz hosszú ideig friss és szennyeződésmentes maradjon. Házi kedvence kényelmét szolgálja, hogy a felső tál 6°-os szögben van megdöntve. Az esztétikus kialakítás garantálja, hogy az itató bármilyen helyiségben jól fog kinézni.

A szivattyú kapcsolója 2 víznyomás üzemmóddal rendelkezik:
gyengébb folyam + erősebb a víznyomás

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "2 az 1-ben automata ivóvíz szökőkút kisállatoknak – házi kedvenc itató csap szűrőrendszerrel, 2L (BB-20700)" című hirdetést látja. (fent)