Betöltés...

Petoneer Nutri Mini intelligens Állateledel Adagoló #fehér

Ár: 43.330 Ft

Petoneer Nutri Mini Intelligens
etetőadagoló A Petoneer Nutri Mini egy intelligens ételadagoló macskák és kistestű kutyák számára. Úgy tervezték, hogy a benne tárolt élelmiszerek hosszú ideig frissen maradjanak. Állítson be etetési ütemtervet, vagy adjon eleséget kedvenceinek távolról – az alkalmazás segítségével. 2,6 literes kapacitása elegendő ahhoz, hogy kedvence étkezhessen akár 2 hétig. Így
félelem nélkül indulhat egy rövid utazásra, maradhat tovább a
munkahelyén vagy elmehet egy egész éjszakás buliba – kedvencének nem
fogy ki az élelme!

 
Vigyázzon kedvence megfelelő étrendjére.
Kevés háziállat tagadhatja meg magától a finom csemegét. A kapzsiság azonban leggyakrabban túlsúlyhoz és egészségügyi problémákhoz vezet a háziállatok számára. Ennek elkerülése érdekében tervezzen meg egy optimális etetési ütemtervet a Petoneer alkalmazás segítségével. Ezzel biztosíthatod, hogy kedvenced ne legyen se éhes, se nem eszik túl!

 
Távirányító alkalmazással
Az alkalmazás még több lehetőséget kínál. Lehetővé teszi az adagoló kényelmes, távvezérlését a világ bármely pontjáról. Segítségével nem csak az étkezések beosztását tudod megtervezni, hanem például kedvencednek is adhatsz plusz adagot. Egyetlen érintéssel finom csemegével jutalmazhatod kedvencedet!

 
Ne aggódjon az adagoló blokkolása miatt
Az adagolót úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentse az eltömődés kockázatát. Az erős motor és a megfelelően felszerelt járókerék ellenáll a sérüléseknek és megakadályozza az adagoló eltömődését. A Nutri Mini mechanizmus emellett rendkívül alacsony kopásállóságú. Ha azonban valamilyen módon dugul az adagoló, azonnali értesítést kap az alkalmazásban, és azonnali reagálási képességet kap. Házi kedvencei mindig finom ételekhez juthatnak!

 
Akár 2 hét etetésre elegendő
Az adagoló 2,6 literes űrtartalmú, így körülbelül 1,2 kg élelmiszerrel tölthető fel. Ez elegendő ahhoz, hogy kedvencét rendszeresen etesse körülbelül 10-15 napig. Ne aggódjon, hogy elfelejti újratölteni az adagolót. Intelligens érzékelőkkel van felszerelve, amelyek érzékelik, hogy mennyi étel maradt. Ha már nagyon kevés van belőle, egy piros LED világít. Az alkalmazásban megfelelő értesítést is kap.

 
Vészáramellátási képesség
A készülék tápellátását USB-C kábel biztosítja. 4 db LR14 elemet is helyezhet bele, hogy áramkimaradás esetén vészhelyzeti áramforrást biztosítson. Nem kell attól tartania, hogy kedvence váratlan körülmények miatt nem kap ennivalót. A Petoneer Nutri Mini soha nem hagyja cserben. Megjegyzés: az elemeket nem tartalmazza - kérjük, külön vásárolja meg.

 
Könnyen tisztítható és biztonságos a háziállatok számára
A Nutri Mini moduláris felépítése azt jelenti, hogy még a tisztításával sem lesz gond. Amikor összeszereli az adagolót, nem kell aggódnia a stabilitása miatt sem – minden elem szilárdan a megfelelő helyen ragad. A tál és az ételtartó tartós anyagokból készült, amelyek biztonságosan használhatók élelmiszerekhez. A Nutri Mini ezért kíméli kedvencei egészségét.

 
Mindig friss élelmiszer
Fél attól, hogy a sokáig konténerben hagyott élelmiszer elveszíti frissességét? Ne légy! A
kiváló minőségű 360°-os szilikon tömítés hatékonyan blokkolja a levegő
áramlását, és jelentősen lelassítja az élelmiszerek oxidációs
folyamatát. Sőt, a Nutri
Mini egy szárítószerrel is fel van szerelve, amely megakadályozza a
nedvesség felhalmozódását és az élelmiszerek megromlását. Így kedvence mindig egészséges, friss táplálékot élvezhet.

 
Gondosan átgondolt kialakítás
A speciális reteszelő mechanizmus minimalizálja az adagolófedél véletlen kinyitásának kockázatát. Így biztos lehet benne, hogy kedvence nem fogja ellopni a finomságokat. Sőt, a praktikus csúszásgátló párnák megakadályozzák az adagoló elcsúszását. Így kedvence kényelmesen elfogyaszthatja a táplálékát. A Nutri Mini tökéletesen átgondolt kialakítása kényelmet biztosít Önnek és kedvencének egyaránt!

 
Tartalmazza

Feeder
Bowl
USB-C kábel (1,2 m)
Desiccant

 
Specifikáció
 


Márka
Petoneer

neve
Petoneer Mini Feeder

Model
FDW040

Input
DC 5V 1A

Kapacitás
2.6L

Connection
Wi-Fi

tartomány
Akár 30

Méretek
191x191x315mm

Nettó súly
Körülbelül 1.55kg

Anyaga
ABS

Alkalmas
macskáknak és a kis kutyák



 
 

Tulajdonságok:Következő szállítás: 18.02.2022
Mennyiség dobozonként: 4 szt.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Petoneer Nutri Mini intelligens Állateledel Adagoló #fehér" című hirdetést látja. (fent)