Betöltés...

Pet Qwerks BarkBone rúd mogyoróvaj ízzel XL kutyajáték

Ár: 15.198 Ft

BarkBone Stick Mogyoróvaj ízzel.
Kínáljon kutyájának ízletes és hosszan tartó rágási élményt a Pet Qwerks földimogyoróvaj ízű BarkBone Sticks segítségével.
Büszkén készült az USA-ban, FDA-kompatibilis nylonból; ezek a BarkBone Sticks emberi minőségű mogyoróvaj ízesítésűek, amelyek felszabadulnak, amikor kutyája nyalogatja és rágja a rudat.

Három méretben kapható; ezek a pálcika alakú nylon kutyarágók többféle rágórésszel és mindkét végén 4 meghosszabbított gombbal rendelkeznek, hogy jó fogást biztosítson.
Elégítse ki kutyája rágási ösztönét a mogyoróvaj ízű barkbone rudakkal.

Nem mérgező,
Allergén mentes,
Nem ehető,
ÓVINTÉZKEDÉS:
Ne lepődjön meg, ha kutyája nylonszemcséket hoz létre rágás közben. Ezeket a kis rizsméretű darabokat általában nem nyeli le; de azok; gond nélkül elmúlnak. A kielégítő rágási élményért, kutyájának képesnek kell lennie némi kárt okozni a rágó rudakban. A textúrának karcolhatónak kell lennie; nem üveg kemény. Fontos, hogy mindig figyelje kutyáját, amikor új játékokat vagy rágó rudakat mutat be. Míg ezek rendkívül tartósak; egyetlen kutyajáték sem igazán elpusztíthatatlan. Ha a kutyája véletlenül darabokra töri, azonnal távolítsa el a rágó rudat.

Méret
PETQBBS3 - M - 15 cm,
PETQBBS2 - L - 20 cm,
PETQBBS1 - XL - 25 cm,

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Pet Qwerks BarkBone rúd mogyoróvaj ízzel XL kutyajáték" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: