Betöltés...

Kong Classic Harang (M)

Ár: 4.490 Ft

Kong Classic Harang (M)
A Kong Classic Harang egy nemzetközileg elismert kutyajáték, ami segít kielégíteni kutyád rágási- és játékösztöneit. Állatorvosok, terápiás trénerek ajánlásával készül. Ez a jellegzetes, piros, természetes gumiból készült játék nem csupán szórakozást nyújt, de fontos szerepet tölt be kedvenced mentális és fizikai egészségének támogatásában.

Legfőbb termék jellemzők és előnyök:

Rágásra, apportírozásra és játékra: ideális választás mindenhez, amit kutyusod imád: rágás, apportírozás és játék.
Kiszámíthatatlan pattogás: a játék földet érve kiszámíthatatlanul ugrál és pattog. Ez a mozgás pedig fokozza kutyád vadász- és játékösztönét.
Finomsággal tölthető: a játékot még ellenállhatatlanabbá teheted, ha mogyoróvajjal vagy különböző pástétommal töltöd meg. Ezzel hosszan tartó elfoglaltságot biztosíthatsz kedvencednek.

Mérete: M, kb. 8,5cm magas

Használati útmutató:

Egyszerűen töltsd meg a játékot kutyád kedvenc jutalomfalatával és add neki oda. Ezután már csak gyönyöködnöd kell, ahogy élvezettel játszik, ugrál és rágcsál.

Fontos: nincs olyan játék, amit nem lehet tönkre tenni, ezért függetlenül attól, hogy strapabíró a játék rendszeresen ellenőrizni kell az esetleges károk vagy hiányosságok szempontjából. Ha sérült vagy hiányos a termék, cseréld le a játékot kedvenced biztonsága érdekében.

További tölthető játék kínálatunk

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 97 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kong Classic Harang (M)" című hirdetést látja. (fent)