Betöltés...

Gimcat Cheese Biotin paszta 50g

Ár: 2.159 Ft

Gimcat Cheese Biotin paszta 50g A GimCat Cheese Biotin egyedi összetételű, ízletes paszta valódi olasz kemény sajttal, biotinnal, cinkkel és lenmaggal. A sajt a macskák számára ellenállhatatlan ízt kölcsönöz. A biotin, a cink és a lenmag hármas kombinációja pozitív hatással bír a bőr és a bunda anyagcseréjére, láthatóan fényesebb és egészségesebb bundát, puhább bőrt és keményebb karmokat biztosítva. Kiegészítő állateledelként adható macskáknak 7 hónapos kortól, kifejezetten bundaváltás idején. Gimcat Cheese Biotin paszta 50g A GimCat Cheese Biotin egyedi összetételű, ízletes paszta valódi olasz kemény sajttal, biotinnal, cinkkel és lenmaggal. A sajt a macskák számára ellenállhatatlan ízt kölcsönöz. A biotin, a cink és a lenmag hármas kombinációja pozitív hatással bír a bőr és a bunda anyagcseréjére, láthatóan fényesebb és egészségesebb bundát, puhább bőrt és keményebb karmokat biztosítva. Kiegészítő állateledelként adható macskáknak 7 hónapos kortól, kifejezetten bundaváltás idején. Felhasználási útmutató: Adjon belőle naponta 6 cm-nyit (1 cm=kb. 0,5 g), közvetlenül a tubusból kinyomva vagy az eledelhez adva. Szoba hőmérsékleten etesse, Mindig biztosítson friss, tiszta ivóvizet. Összetétel: növényi eredetű származékok, olajok és zsírok (lenmagolaj 4,0%), élesztő, tej és tejszármazékok (reszelt kemény sajt 4,0%). Analitikai összetevők: nyersfehérje 7,0%, nyerszsír 33,0%, nyersrost 2,5%, nyershamu 5,5%, nedvességtartalom 12,0%, omega-3 zsírsavak 2,6%, omega-6 zsírsavak 14,1%. Adalékanyagok/kg: Biotin 40.000 µg, zink 99 mg. Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag takarmányozási felhasználásra! Nettó tömeg: 40 g

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Ajánlott: Macska
Termék: Ápoló szerek
 
Feladás dátuma: 2024.12.15
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Gimcat Cheese Biotin paszta 50g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: