Betöltés...

Petwant PW-108 itatókút kutyáknak és macskáknak

Ár: 24.663 Ft

A Petwant PW-108 négyzet alakú itatókút szűrőrendszerrel és nagy, 3,1 literes víz-kapacitással segít fenntartani házi kedvencei megfelelő mennyiségű folyadékfelvételét, mérettől függetlenül. Az itatókút szabadon eső vízsugárral lett felszerelve, állítható vízáramlás szabályozással.
A 3,1 literes Petwant PW-108 itatókút segít megőrizni kedvence egészségét és hidratáltságát. Az állandó vízkeringés megakadályozza a baktériumok szaporodását, míg a szűrők eltávolítják a kellemetlen szagokat a vízből. A szabadon eső vízsugár arra ösztönzi macskáját vagy kutyáját, hogy többet igyon, ami segíthet megelőzni a húgyúti és vesebetegségek kialakulását. A nagy kapacitású Petwant itatókút ideális, ha több háziállattal rendelkezik. A Petwant PW-108 itatókút szén- és habszűrőt használ, hogy eltávolítsa kedvence vizéből a kellemetlen szagokat és ízeket, továbbá mindig tisztán és frissen tartja négylábú barátja ivóvizét.
Méretei: Alsó rész 27 x 24 cm x Magasság 18,3 cm .

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Petwant PW-108 itatókút kutyáknak és macskáknak" című hirdetést látja. (fent)