Betöltés...

Wickedbone interaktív játék kutyáknak és macskáknak kutyajáték

Ár: 41.889 Ft

A Wickedbone interaktív kutyajáték, amely tartós polikarbonátból készült és a legkiválóbb szórakozást biztosítja aktív kutyusok számára, hosszú órákon keresztül. A játék mikro USB-n keresztül újratölthető, készenléti állapotban akár 3 hónapig is kibírja. A játék 9 különböző módon mozoghat és mobilalkalmazás vagy interaktív üzemmód segítségével vezérelhető.A Wickedbone egy interaktív intelligens játék négylábú háziállatoknak. A Wickedbone egy népszerű kutyacsont alakú okos játék, amely lehetővé teszi a négylábú háziállat szórakoztatását akkor is, ha a kutya egyedül marad a lakásban. A játék nemcsak szórakoztatja a kutyát, hanem érzelmi támogatást is nyújthat neki, miközben a gazdi hazaérkezését várja.



A Wickedbone interaktív játék használatához le kell töltenie a mobil alkalmazást, mely lehetővé teszi a mobiltelefon párosítását a smart játékkal. A párosítás és a kommunikáció ezt követően Bluetooth-on keresztül történik.





A játék akár 9 különféle módon mozgatható, melyek garantáltan felkeltik a kutya érdeklődését. Ha jelenleg nem tud figyelmet szentelni kutyájának vagy éppen nem tartózkodik otthon, akkor bekapcsolhatja az úgynevezett interaktív módot, mely reagál a kutya érintésére, teljesen automatikusan működik és Önnek a kisujját sem kell mozdítania, hogy szórakoztassa négylábú kedvencét. A program hosszú órákra elvonja a kutyus figyelmét, akkor is ha egyedül marad otthon. Amennyiben úgy dönt, hogy a Wickedbone smart játékot mobilalkalmazáson keresztül szeretné vezérelni, az irány meghatározása mellett megváltoztathatja a gyorsulást vagy a forgás sebességét is. Beállíthatja az üzemmódot mind kültéri, mind beltéri környezetre.



A Wickedbone teste és kerekei, az FDA ügynökség által jóváhagyott, tartós polikarbonátból készül, mely tökéletesen ellenáll az erős ütéseknek, valamint megvédi a játékot és a kutya fogait. A játék oldalán lévő kereket könnyedén levehető és kitisztítható a játék.



A Wickedbone interaktív intelligens játék akkumulátora aktív játéküzemmódban 40 percig és interaktív módban akár 4 órán keresztül is bírja. Interaktív üzemmódban a játék kisebb mértékben mozog. Ha Ön vagy háziállata megfeledkezne a játékról, készenléti állapotban 3 hónapig is kibírja.
Méretei: hossza 15,5 cm, szélessége 6,4 cm, súlya 300 g.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Wickedbone interaktív játék kutyáknak és macskáknak kutyajáték" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: