Betöltés...

Okos házikedvenc etető tál

Ár: 10.200 Ft

A PETKIT Fresh Smart antibakteriális mérlegedényének  kialakítása hatékonyan gátolja a baktériumok szaporodását. Az eszköz rögzíti / elemzi a háziállatok etetési helyzetét, hogy tanácsot adjon a háziállatok egészséges táplálkozásához. A tál egyszerűen csatlakoztatható a telefonhoz egy applikáció segítségével.

pontos mérés, beépített digitális mérleg
antibakteriális anyag
csúszásgátló gumival ellátott alsó markolatok
túlcsordulást gátló kialakítás
kombinálható a PETKIT háziállat aktivitásfigyelőjével (kalóriafogyást figyel)
stílusos és praktikus kivitelezés

Kisállatunk egészségének megőrzése gazdiként egyik fő feladatunk. A kedvenceink hasmenéses panaszai gyakran fejfájást okozhatnak számunkra, mert nehéz kideríteni mi okozhatja. A probléma forrását leginkább baktériumok okozzák, amelyeket számos helyről összeszedhet kedvencünk.

A PETKIT elkötelezett amellett, hogy egészségesebb és boldogabb életet biztosítson a háziállatok számára. A PETKIT Fresh Smart antibakteriális tál megnyerte az iF International Forum Design GmbH elismerését. A PETKIT Fresh Smart intelligens tál és az intelligens szökőkút kíséri kedvence egészségét.

Anti-bakteriális: A PETKIT edényben BioCleanAct anyagot használunk, amely hatékonyan gátolja a baktériumok kialakulását. A BioCleanAct egy új, baktériumellenes anyag a bio családból, amely az egész tálat bevonja, ezzel folyamatos védelmet nyújt az olyan baktériumok ellen, mint az Escherichia coli, a Staphylococcus aureus Rosenbach stb. Az ezüst-ionhoz (Ag +) képest biztonságosabb és hatékonyabb a baktériumok szempontjából.

Koordinálja az étkezéseket a PETKIT kisállat aktivitás figyelővel (külön kapható): A PETKIT intelligens mérleg pontosan tudja, mekkora mennyiségű tápot eszik háziállata minden nap. Túlcsordulásgátló és a legjobb dőlésszög ellentétben a hagyományos háziállat tálakkal (melyek alja félkör alakú) az U-alakú kialakítás végett az ételt nehéz túltölteni, amikor öntik. Eközben a magasság és a nyitási fok kényelmesebbé teszi a háziállatok számára az étkezés élvezetét. A különféle testtípusok mintáinak kutatása után, amelyek elsősorban kutyák és macskák, a tálnak peremét 5 fokkal meghajlítottuk, hogy az étkezés könnyebbé és egyszerűbbé váljon.

Karbantartás, tisztítás: Nem okoz problémát!  A lehető legtöbbet elkövettünk az eszköz vízállósága érdekében, hogy ez az etetőtál speciális mivolta végett sem okozzon gondot a mosogatáskor. A külső képernyőt speciális védelemmel láttuk el, a gombokat belülre helyeztük, valamint az eszköz aljára vízelvezető lyukat helyeztünk annak érdekében, hogy úgy tisztíthassuk akárcsak a többi  edényt.

Technikai információk:

Súly: 408 gramm
Méret: 18 x 18 x 6 cm
Működés: 2 AAA akkumulátorral működtet
Űrtartalom: 5 liter
Szín: Többféle színben elérhető
Modell száma: SAB1WH

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Etető, itató
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 70 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Okos házikedvenc etető tál" című hirdetést látja. (fent)