Betöltés...

Kutyafekhely Reedog York Sign

Ár: 22.704 Ft

Továbbra sem találja a megfelelő kutyafekhelyt házi kedvence számára? Már nem kell keresgetnie! A Reedog kutyaágy kiváló minőségű, ellenálló és tartós anyagból készült. Ez a luxus fekhely remek kiegészítője lehet otthonának és garantáltan biztosítja a kutya kényelmét.Még nem találta meg a megfelelő kutyafekhelyt házi kedvencének? Már nem kell keresgetnie! A Reedog York kutyaágy kiváló minőségű és tartós Cordura anyagból készült, melyet pl. a hátizsákok gyártásához használnak. Ellenáll a karcolásnak, szennyeződésnek és védelmet nyújt a nedvességgel szemben. Ez a luxus fekhely remek kiegészítője lehet otthonának és garantáltan biztosítja a kutya kényelmét.

A poliuretán habszivacs töltetnek köszönhetően a kutyafekhely rendkívül kényelmes. A termék előnye, hogy a huzat cipzár segítségével levehető és mosható, így a karbantartása nem igényes. 
A fekhely alkalmas ki-, közepes- és nagytestű kutyafajták számára. A megfelelő méretet az alábbi táblázat alapján választhatja ki. (*Kézzel varrott termékek, így a méretek maximálisan 2 - 4 cm-el eltérhetnek.)

 

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Kutyafekhely Reedog York Sign" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: