Betöltés...

Reedog Kutyapárna fekete XXS ágyak bútorok ágypárnák

Ár: 14.931 Ft

Praktikus kutyapárna, melyet házi kedvence használhat pl. fekhelyként a kutyaházban vagy a kanapé mellett. A kutyapárna könnyű és hordozható, melynek köszönhetően utazáshoz is alkalmas, pl. az autóba. A párna kézzel varrott és minőségi Cordura anyagból készült. Ellenáll a szennyeződésnek és mosható a mosógépben is.Praktikus kutyapárna, melyet házi kedvence használhat pl. fekhelyként a kutyaházban, a kertben, teraszon vagy a nappali kanapéja mellett. A kutyapárna könnyű és hordozható, melynek köszönhetően utazáshoz is alkalmas, pl. az autóba. A párna kézzel varrott és minőségi Cordura anyagból készült. Ellenáll a szennyeződésnek és mosható a mosógépben is. Kényelmesen pihenhet házi kedvence.

A termék több színváltozatban és méretben kapható.
 
A megfelelő méret kiválasztásához használhatja az alábbi táblázatot.  (*Kézzel varrott termék, ezért előfordulhat, hogy a méretek, maximálisan 2 - 4 cm-el, eltérnek a feltüntetett méretektől.)

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Reedog Kutyapárna fekete XXS ágyak bútorok ágypárnák" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: