Betöltés...

Reedog Elis White Sheep ágybélés kutya ágyak bútorok

Ár: 18.855 Ft

A Reedog kutyamatrac kényelmes és puha fekhelyet biztosít házi kedvencének. Termékkínálatunkból kiválaszthatja a megfelelő kutyamatracot, mely tökéletesen illeszkedik a lakásba és kényelmes otthont teremt négylábú barátjának. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült, mely megakadályozza a matrac úgynevezett "kifekvését".A Reedog kutyamatrac kényelmes és puha fekhelyet biztosít házi kedvencének. Termékkínálatunkból kiválaszthatja a megfelelő kutyamatracot, mely tökéletesen illeszkedik a lakásba és kényelmes otthont teremt négylábú barátjának. Kiváló minőségű és tartós anyagból készült, mely megakadályozza a matrac úgynevezett "kifekvését". A levehető huzatnak köszönhetően a matrac karbantartása nem igényes.

 
A megfelelő méretű matrac kiválasztásában a következő táblázat nyújt segítséget. (*Kézzel varrott termékek, így a méretek maximálisan 2 - 4 cm-el eltérhetnek.)

 

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Reedog Elis White Sheep ágybélés kutya ágyak bútorok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: