Betöltés...

Reedog Kutyafekhely vörös királyi kutyaágy

Ár: 22.704 Ft

Puha és kényelmes Reedog kutyafekhely, mely kiváló minőségű Cordura anyagból készült. Ellenáll a szennyeződésnek és házi kedvence karmolásainak. A termék előnye, hogy a huzat levehető és mosható mosógépben is. Karbantartása nem igényes. A huzat ellenálló Cordura anyag és a töltet polipropilén + habszivacs.

A matrac hengerekből tevődik össze, mely megakadályozza a matrac úgynevezett "kifekvését". A Reedog kutyafekhely garantálja házi kedvence nyugodt, zavartalan pihenését és egészséges alvását. Szerezzen örömet a kutyusnak és rendeljen Reedog kutyafekhelyet.


A fekhely leginkább a közepes és nagytestű kutyafajták számára ajánlott. A megfelelő méret kiválasztásához használhatja az alábbi táblázatot. (*Kézzel varrott termékek, így a méretek maximálisan 2 - 4 cm-el eltérhetnek.). .A fekhely ideális a közepes és nagytestű kutyafajták számára.

A fekhely legfőbb előnyei: Puha Töltet - poliuretán + habszivacs, levehető és mosható huzat ellenálló Cordura anyagból, kimagasított perem.

A kutya természete: hangulatos, de nem teljesen fedett menedéket keres, pihenés közben szereti pihentetni a fejét, társas és szereti a puha felületeket.....A fekhely méretei:

Fekhely mérete L (50×65 cm), kisebb közepes testű kutya: a kutya magassága 40 cm-ig - basset hound, beagle, schnauzer, cocker spániel, francia bulldog, foxi, shiba inu, staffordshire bull terrier, tibeti terrier
Fekhely mérete XL (65×84 cm), közepes testű kutya: a kutya magassága 45 - 55 cm - whippet, Hokkaido-ken, border collie, Brittany vadászkutya, sharpei
Fekhely mérete XXL (85x110 cm), nagytestű kutyafajta: a kutya magassága 70 - 80 cm - anatóliai juhászkutya, angol masztiff, borzoi, ír farkaskutya

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Kutya
Termék: Fekhely
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Reedog Kutyafekhely vörös királyi kutyaágy" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: