Betöltés...

Hunter Hilo narancssárga többfunkciós kutyapóráz

Ár: 19.830 Ft

A Hunter Hilo egy levehető kutyapóráz, amely Mesh 3D technológiával készült , fényvisszaverő betétekkel, hogy javítsa a kutya láthatóságát kedvezőtlen időjárási és fényviszonyok között.

A szivacsszerű nylon anyag nagyon könnyű és strapabíró, emellett nem szívja fel a vizet, ennek köszönhetően nem fogja fel a rossz szagokat, a gallér pedig könnyen tisztítható.

A cserélhető póráz lehetővé teszi a hossz egyszerű és gyors meghosszabbítását és lerövidítését, amit kedvencünk minden bizonnyal értékelni fog egy aktív séta során. A 3 tartományban történő beállítási lehetőségnek köszönhetően a kutyavezető az igények és a hely függvényében állíthatja be a pórázt.

A tömör karabinerek és acél félkörök puha, tartós nejlonnal kombinálva garantálják a megbízható és kényelmes használatot.

A póráz teljes hosszában fényvisszaverő betétek találhatók , amelyek növelik a mi és a kutya láthatóságát gyenge fényviszonyok között.

Ha kutyája szereti a vizet és a sarat, a Hilo nyakörv és póráz a tökéletes választás.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
A póráz egy fajtája lecsatolva
Csíp típusa klip horog
További adatok
Szín narancssárga
Fényvisszaverő kiegészítők Igen
Anyagtípus nejlon
Méretek
Teljes hossz [cm] 200
Teljes szélesség [cm] 2

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Póráz, nyakörv
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Hunter Hilo narancssárga többfunkciós kutyapóráz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: