Betöltés...

100% Zöldkagylópor kutyáknak 350 g, BARF LOVE

Ár: 16.990 Ft

100% Zöldkagylópor kutyáknak 350 g, BARF LOVE
Az új-zélandi zöldkagyló gazdag glükózaminoglikánokban, omega-3 zsírsavakban és antioxidánsokban, ennek köszönhetõen jótékony hatású a mozgásszervekre és az ízületekre, és elõsegíti azok gyulladásainak csökkentését.
A por fagyasztva szárított zöldkagylót tartalmazó, élelmiszer-minõségû készítmény. A kímélõ eljárásnak köszönhetõen értékes kivonatokat tartalmaz. A glükózamin a szervezetben termelõdõ anyag, amely az ízületek mozgékonyságát segíti elõ. Ez minden életkorban fontos, mind a növekedés fázisában, mind felnõtt korban az ízületek egészségének fenntartásához, mind az életkor elõrehaladásával, amikor egyre kevesebb glükózamin termelõdik a szervezetben és a porcok leépülnek. A zöldkagylóból kinyert glükózaminoglikán helyettesíti a szervezetben termelõdõ anyagot és elõsegíti a porc regenerálódását.
A lyprinol 12 féle omega-3 zsírsavat tartalmaz. Különösen hatásos a gyulladásokra az egész szervezetben, de a szõrre és a bõrre is jótékony hatással van. A zöldkagyló többféle antioxidánst is tartalmaz, amelyeknek kedvezõ hatása van az immunrendszerre és amelyek enyhíthetik az ízületek gyulladását.
Emellett a kagylókivonat segíti az ízületi folyadék termelõdését is, magas biológiai hasznosulással rendelkezik. Csökkenti a csontfelszínek közötti súrlódást, védi a porcokat, stimulálja a kollagén termelést. Ennek köszönhetõen a teljes mozgásszervi rendszerre kedvezõ hatással van.
Mikor javasoljuk a zöldkagylópor használatát?


Növekedés idõszakában, 1 éves korig
Felnõtt kedvenceknek megelõzésként
Idõsebbeknek az egészséges mozgás fenntartásához, mozgékonyság növeléséhez
Ízületi fájdalom, gyulladás esetén
Porc/szalag/csont sérülésekor
Sport vagy munkakutyádnak
Kedvenced fogékony porc/ízületi sérülésekre
Fõtt étrend mellé kalcium forrásként

Összetétel: 100% fagyasztva szárított új-zélandi zöldkagyló 3,12% glükózaminoglikán tartalommal
Érdekesség:
Az új-zélandi zöldkagylót a legjobb glükózamin forrásnak tartják. Fokozhatod hatását, ha csipkebogyó porral együtt adod kedvencednek! Ízületi gyulladás esetén javasoljuk az ördögcsáklya porral együtt alkalmazd a maximális hatás elérése érdekében!
Így adagold a zöldkagylóport:
Kutyád esetén
1 g/10 testtömeg kilogrammonként
Macskád esetén
0,5 g/nap
Ha székrekedést tapasztalsz, csökkentsd az adagot!
Ennyi ideig adhatod:
Meglévõ panaszok és 1 éves kor alatt folyamatosan adhatod!
Megelõzés céljából add 8 héten keresztül majd 4 hét szünet következzen!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Táplálékkiegészítők, Vitaminok
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 64 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "100% Zöldkagylópor kutyáknak 350 g, BARF LOVE" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: