Betöltés...

100% Kollagén kutyáknak 200 g, BARF LOVE

Ár: 6.990 Ft

100% Kollagén kutyáknak 200 g, BARF LOVE
A BARF Love 100 % halból készült kollagén nagyon könnyen felszívódik és hasznosul. Ez egy 1-es típusú kollagén, amely a kedvenceink kollagénjének 90% -át teszi ki,  többek között az izmok, az inak, a szalagok,  a csontok, a porcok egészségéhez szükséges, hiszen az egyik alkotóelemük.  A kollagén a bõr 70-75%-át alkotja, így az egészséges bõrhöz és szõrzethez is hozzájárul.
A kollagén "rugalmassá" teszi a szalagokat, hogy azok ne szakadjanak el. Ezért nem csupán idõsödõ kutyusoknak, hanem sportoló vagy munkakutyáknak, de még például patella ficamra hajlamos fajtáknak is erõsen javasolt a használata . Az egész vázrendszerben jelen van, így sokféle mozgásszervi panasz megelõzésében is részt vesz.
Ha nincs megfelelõ mennyiségû és minõségû kollagén kutyád szervezetében, az ízületek instabilak lesznek, szalagszakadások és gyulladások lépnek fel. Ezért idõsebb kedvenceknek, akiknél a kor elõrehaladtával csökken a szervezetükben a kollagén szintje, mindenképp pótlást igényel!
A kollagén nagyon jó hatással van az emésztésre is, a benne lévõ aminosavak hozzájárulnak az egészséges étvágy kialakulásához és megkönnyítik az ételek emésztését, segítik a megfelelõ bélflóra kialakítását.
Mikor javasoljuk a használatát?


Idõs kedvenceknek
Sportoló vagy munkakutyáknak
Mûtéteket követõen a felépülési idõszakban
Különbözõ mozgásszervi panaszok esetében:ízületi gyulladások, ízületi fájdalom, diszplázia
Mozgásszervi gondokra hajlamos kutyusoknak (pl. diszplázia)
Minden életkorban ezek megelõzésére

Tudtad?
A kollagén felszívódását segíti a C-vitamin, így javasoljuk, hogy csipkebogyó porral együtt add kedvencednek a maximális hatásért!
Összetevõk: 100% halból készült kollagén

A termék nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat, tartósítószert, ízfokozót, színezéket, kizárólag 100%-ban természetes összetevõket, glutén- és gabonamentes.

Analitikai összetevõk: Nyersfehérje 93%, nyershamu 2%, nedvesség tartalom: 7%
Így adagold a kollagént:
2 g/ 10 testtömeg kilogrammonként
Ennyi ideig adhatod:
Adhatod folyamatosan és kúraszerûen is kedvencednek! Javasoljuk, hogy egészséges kutya esetében 6-8 hétig add, majd tarts szünetet!
Vissza táplálékkiegészítőinkhez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Táplálékkiegészítők, Vitaminok
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "100% Kollagén kutyáknak 200 g, BARF LOVE" című hirdetést látja. (fent)