Betöltés...

Chuckit Ultra Bumper Tug

Ár: 5.990 Ft

Chuckit Ultra Bumper Tug
A Chuckit Ultra Bumper Tug kutyajátékkal hozhatod el az apportírozást, vagy az rángatást. Ultra erős és strapabíró Chuckit Ultra Bumper Tug kettő az egyben kutyajáték. Ugyanolyan kiváló minőségű, tartós anyagokból készült, mint a Chuckit legkelendőbb Ultra Ball labdája, az Ultra Bumper Tug segítségével kutyád kétféleképpen játszhat! A szórakoztató apportírozáshoz egyszerűen tekerd a kötelet az ütköző köré és a tároló nyílásába, majd dobd el apportírozásra! A rángatáshoz tekerd ki a kötelet, fogdd meg a végét, és kezdd el a rángatást! Akárhogy is döntesz, az Ultra Bumper Tug-ot úgy tervezték és építették, hogy tartós legyen.

A Chuckit Ultra Bumper Tug nem merül el a vízben, élénk narancssárga színének köszönhetően pedig nem tévesztheted szem elől.

Mérete: 17 cm
Átmérő: 6 cm

Mindig felügyeld a játékidőt, és a megfelelő méretű és típusú játékot válaszd ki a fulladás vagy egyéb sérülések elkerülése érdekében. Rendszeresen ellenőrizd ezt a játékot; ha a játék sérült, vagy ha a részek leválnak, távolítsd el a játékot és a részeket, mivel sérülést okozhat. Egyetlen kutyajáték sem elpusztíthatatlan, és minden kutya másképp viselkedik a játékokkal. A felügyelt játék nagyban hozzájárul ahhoz, hogy kutyád játékai hosszabb ideig tartsanak.

További köteles játékok kínálatunk

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 92 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Chuckit Ultra Bumper Tug" című hirdetést látja. (fent)