Betöltés...

Chuckit Sport M Hajító (63 cm)

Ár: 5.690 Ft

Chuckit Sport M Hajító (63 cm)
A Chuckit Sport M hajító egy fantasztikus módja annak, hogy kutyádat anélkül tréningezd, hogy kimerítenéd magad! Dobd a labdákat 2-3-szor messzebbre ezzel a labdadobóval. Kéz nélküli felvétel - nincs többé nyálas labda. Ergonomikus gumiból készült fogantyú a végső kényelemért és irányításért.

Tartós, könnyű, rugalmas műanyagból készült. Többféle dobótávolságban és labdaméretben kapható. Csak szabványos teniszlabdákkal vagy Chuckit kompatibilis labdákkal használható. Minden dobóeszköz egy szabványos Chuckit Teniszlabdával van csomagolva.

Bárhol használható; a parkban, a kutyafuttatóban, a mezőn. Könnyű, rugalmas erős műanyagból készült prémium minőség, bármilyen sztenderd méretű labdával használható.
A hajító hossza 63 cm.
1 db hajító és 1 db teniszlabda / csomag.
Labda méret: közepes (M) ø 6 cm.

FONTOS! Mindig felügyeld kutyádat játék közben!

Egyetlen kutyajáték sem teljesen megsemmisíthetetlen. Kis alkotórészek bármikor leszakadhatnak, amiket a kutya lenyelhet. Időközönként vizsgáld át a játékokat, és felügyelet nélkül ne hagyd kutyádat játszani. Amennyiben a játékokon sérülést tapasztalsz, vedd el kutyádtól.

A CHUCKIT SPORT S HAJÍTÓ-ról a Youtube-on használat közben nézhetsz videót.
CHUCKIT SPORT HAJÍTÓ TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
A különböző méretű és stílusú Chuckit sport hajítók között, a megfelelő kiválasztása elég gyorsan zavarba ejtő lehet. Használd ezt az általános infografikát, hogy segítsen kiválasztani a legjobb Chuckit hajítót.

Tekintsd meg további Chukit labdahajítóinkat itt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Chuckit Sport M Hajító (63 cm)" című hirdetést látja. (fent)