Betöltés...

Teomann Gímszarvas agancs félbevágott darabok L

Félbevágott gímszarvas agancs darabok S méret: 50g - 80g (félbe vagy negyedbe vágott darabok) M méret: 80g - 120g L méret: 120g - 160g Az agancs gazdag ásványi anyagokban. Hosszantartó rágóélményt, elfoglaltságot nyújt a kutyának. Szagtalan, kellemes ízű. Rágás közben nem válik ragadóssá.Nem törik szilánkosra. Tisztítja a fogakat és segít megelőzni a fogkőképződést. 100% -ban természetes, mesterséges színezékek és tartósítószerek nélkül. Analitikai összetevők: nyersfehérje 41,5%, nyerszsír 0,32%, nyershamu 47%, nyersrost 19%, kalcium, foszfor, nátrium, magnezium, kálium, vas. Figyelmeztetés! Soha ne hagyja kutyáját felügyelet nélkül az agancs rágása alatt. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő méretet választotta. Ha már lenyelhető méretűre rágta a kutya az agancsot, vegye el tőle!

Tovább
Adatlap
Ár: 5.700 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Jutalom falatok
 
Feladás dátuma: 2023.09.10
Eddig megtekintették 65 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Teomann Gímszarvas agancs félbevágott darabok L
Lehetőségek
Megosztók

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Teomann Gímszarvas agancs félbevágott darabok L" című hirdetést látja. (fent)Háziállattartás

Házállattartáshoz kutya macska eledelek, eladó pórázok, ketrecek, házak és egyéb dolgok Webáruházak és magánhirdetők hirdetéseiből.