Betöltés...

Lister wahl vágófej vágási hossz: 1,4 mm szélesség :75 mm( Wahl lister legend, Wahl lister liberty és Wahl lister fusion készülékhez)

Ár: 23.990 Ft

Lister Wahl vágófej, 1,4 mm vágási hossz, 75 mm szélesség A Lister Wahl vágófej kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, precíz nyírást biztosít a lovak, tehenek és egyéb állatok számára. A 1,4 mm-es vágási hossz ideális a rövid, sima nyíráshoz, a 75 mm-es szélesség pedig nagy felületek gyors nyírását teszi lehetővé. A vágófej kompatibilis a Wahl Lister Legend, Liberty és Fusion nyírógépekkel. Lister Wahl vágófej - Tökéletes nyírás lovaknak, teheneknek és más állatoknak A Lister Wahl vágófej kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, precíz nyírást biztosít a lovak, tehenek és egyéb állatok számára. A 1,4 mm-es vágási hossz ideális a rövid, sima nyíráshoz, a 75 mm-es szélesség pedig nagy felületek gyors nyírását teszi lehetővé. A vágófej kompatibilis a Wahl Lister Legend, Liberty és Fusion nyírógépekkel. A Lister Wahl vágófej előnyei: Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült a tartósság és a korrózióállóság érdekében Precíz nyírást biztosít a sima, egyenletes eredményekért A 1,4 mm-es vágási hossz ideális a rövid nyíráshoz A 75 mm-es szélesség nagy felületek gyors nyírását teszi lehetővé Kompatibilis a Wahl Lister Legend, Liberty és Fusion nyírógépekkel A Lister Wahl vágófej tökéletes választás: Állattartók számára, akik professzionális nyírási eredményeket szeretnének elérni Háztartási állattartók számára, akik otthon szeretnék nyírni lovaikat, teheneiket vagy más állataikat Mindenkinek, aki egy tartós és megbízható vágófejet keres Rendelje meg a Lister Wahl vágófejet még ma.

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Egyéb
Termék: Nyírógép
 
Feladás dátuma: 2024.05.29
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Lister wahl vágófej vágási hossz: 1,4 mm szélesség :75 mm( Wahl lister legend, Wahl lister liberty és Wahl lister fusion készülékhez)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: