Betöltés...

Soft- Flex Gripper Ball - Fogantyús labda (S méret)

Gripper Ball - Fogós labda A labda fánk alakú fogójával védjegy alatt áll. Puha anyagú még is tartós. A beépített csipogónak köszönhetően folyamatos játékra ösztönöz. Nagyon jó az apport játékokra. Interaktív játék. Méret: 11 cm (hosszúsága) Szín: Lila Gripper Ball - Fogós labda A labda fánk alakú fogójával védjegy alatt áll. Puha anyagú még is tartós. A beépített csipogónak köszönhetően folyamatos játékra ösztönöz. Nagyon jó az apport játékokra. Interaktív játék. Méret: 11 cm (hosszúsága) Szín: Lila A méretéből adódóan ez a játék a kistermetű kutyáknak való. Soha ne hagyjuk kedvencünket felügyelet nélkül a játékkal, és annak állapotát folyamatosan ellenőrízzük. Ha sérülést találunk a játékon vagyük el kedvencünktől, mert a sérült játék balesetveszélyes!

Tovább
Adatlap
Ár: 2.500 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termék: Játékok
 
Feladás dátuma: 2020.11.09
Eddig megtekintették 194 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Soft- Flex Gripper Ball - Fogantyús labda (S méret)
Lehetőségek
Megosztók

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül a(z) "Soft- Flex Gripper Ball - Fogantyús labda (S méret)" című hirdetést látja. (fent)Háziállattartás

Házállattartáshoz kutya macska eledelek, eladó pórázok, ketrecek, házak és egyéb dolgok Webáruházak és magánhirdetők hirdetéseiből.