Betöltés...

Fajtatiszta Maine Coon Macska

Macska rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Fajtatiszta Maine Coon

4 találat - 1/1 oldal
rss
Eladók, és szerető gazdit keresik gyönyörű Maine Coon cicák. 5 fiú, és 1 lány. Royal Canin fajtatápon nevelkedtek. Oltva, féregtelenítve, alomra szokva és szocializálódva várják új otthonukat,...
Dátum: 2018.05.26
2 eleven, játékos és csodaszép maine coon kislány keresi szerető családját. Oltva, féregtelenítve, alomra szoktatva kerülnek új otthonukba.
Dátum: 2018.05.12
Eladó a képeken látható 1,5 hónapos, szobatiszta, fajtiszta maine coon nőstény kiscica. Az anyja helyszínen megtekinthető, az apjáról képeket tudok mutatni. 2hónapos kora után oltva és...
Dátum: 2018.05.12
100.000 Ft
A képen látható 8 hónapos Maine Coon kandúr tenyésztőtől, kedvencnek eladó. A cica oltva, féregtelenítve van természetesen!
Dátum: 2018.03.10

Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).