Betöltés...

Állást keres (munkavállaló) Oktatási, tanári Álláshirdetés - Állás

Álláshirdetés - Állás rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Állást keres (munkavállaló) Oktatási, tanári

4 találat - 1/1 oldal
rss
" Online korrepetálást vállalok angol alapfokon vagy kémia tantárgyból. 06(70)3867886 Darázs Andrea Rita kémia tanárnő; darazs[email protected] "
Dátum: 2019.06.23
Babysitterként MEGBIZHATÓ családot keresek, ahol a család éeltét segithetemn BENTLAKÁSÉRT , ÁTMENETILEG, ha megoldható. Ha nem, héázhoz megyek és gyermekével SZAKRÉTŐKÉNT FOGLALKOZOM, TNAÁRKÉNT 20...
Dátum: 2019.06.20
Kedves hirdető! Kölföldi állást keresnék, a fent felsorolt kritériumok alapján. Többdiplomás nő vagyok, aki családjával együtt szeretne külföldön új életet kezdeni.
Dátum: 2019.06.11
Végzett óvodapedagógusként gyermekfelügyeletet vállalok Budapest területén! Ha szükséges vállalom kisebb házi munkák, főzés elvégzését is! Az órabér minimum 1500 ft/óra! Keressenek bizalommal...
Dátum: 2019.05.23

Állás - Munka apróhirdetések Álláshirdetés állásajánlat kereső

Belföldi vagy külföldi munka, alkalmi munka vagy bejelentett állások hirdetései ebben a rovatban található. Ingyenes állásajánlatok: Az állás apró rovatban a hirdetés feladás mindenkinek ingyenes.

TIPP: Álláskeresők kitartás! Készíts egy jó önéletrajzot, nézd meg a neten, hogy mit kell tartalmaznia egy jó önéletrajznak.