Betöltés...

VIP szextali velem és párommal (férfi) bi alapon

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves Rajongóim!



Ha követed a munkásságomat és a filmjeimet akkor már ismersz engem és örülök hogy a rajongóim között vagy :-) ha szeretnél ennél többet és találkoznál velem, mint a pornó színésznővel akkor most megteheted egy VIP szextali keretében Nyugat-Magyarországon és Budapesten belül egy előre egyeztetett időpontban. Sőt a párommal is akár egy édes hármas kalandban (bi alapon)...persze párként is találkozhatsz velünk vagy velem...

A szextaliról: egy egy előre egyeztetett időpontban és helyen lefoglalsz egy apartmant három főre..ott találkozunk amikor át lehet venni a szállást és kb este 10 ig együtt tudunk lenni.. beszélgetünk, iszogatunk, vacsizunk és jól érezzük magunkat :-) természetesen szexi ruha és fehérneműben láthatsz :-) Ha a párommal (férfi) is szeretnél egy édes hármast akkor megoldható, vagy csak velem úgy is és akkor ő nem vesz részt aktívan.

Ami a részemről tabu: popsi, öklözés , kötözés , kakiszex, ujjazás..

Fontos infó: szex csak óvszerrel történhet, más lehet anélkül.

Amit tudunk vállalni: bi dolgok (aktív és passzív) , francia óvszer nélkül, szájba és testre élvezés, dupla punci, prosztata masszázs, pisiszex, felcsatolható játékok, szerepjáték, és ami a fantáziád.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Pár
Kit keres:
  • Nőt
  • Férfit
  • Párokat
  • Több férfit
Kor: 31
 
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Alkalmi partner (18+) rovaton belül a(z) "VIP szextali velem és párommal (férfi) bi alapon" című hirdetést látja. (fent)

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem